Inför Genoa – Fiorentina: Två lag i gungning
Ska Il Capitano Rossi visa vägen mot seger mot sitt gamla lag?

Inför Genoa – Fiorentina: Två lag i gungning

Genoa har börjat säsongen trevande och dåligt rent spelmässigt. Men ändå har man lyckats att skrapa ihop godkända fyra poäng. Värre är det för Viola som har tre raka utan seger.

Trycket är hårt på Gasperini och Genoa. Alla kräver att Genoa ska spela en offensiv och publikvänlig fotboll på Marassi. Spelet hittills har varit riktigt uselt. Speciellt mittfältet är helt under isen med enkla bolltapp centralt, galna felpassningar och mycket fumlande. Anfallsspelet har inte varit lika fröjdigt och löpvilligt som under tidigare år. Gasperini har med andra ord en hel del att jobba med. Det enda som har sett hyfsat stabilt ut är, tro det eller ej backlinjen.

Gasperson har tagit ut följande spelare till matchen och han avslöjjar att Chico kommer att spela från start:

Portieri: 1 Eduardo, 73 Scarpi.

Difensori: 2 Chico, 3 Dainelli, 13 Kaladze, 24 Moretti, 16 Ranocchia, 5 Tomovic.

Centrocampisti: 4 Criscito, 11 Kharja, 20 Mesto, 23 Modesto, 77 Milanetto, 18 Rafinha, 7 Rossi, 42 Veloso, 36 Zuculini.

Attaccanti: 22 Destro, 8 Palacio, 17 Rudolf, 14 Sculli, 9 Toni.

Ifall trycket är stort i Genoa så är det nog ännu värre hos motståndarna Fiorentina. Tre raka utan seger och med en ny tränare gör att man redan nu spekulerar i Mihajlovic ersättare.

Detta kommer att bli en hyper intressant match då jag tror att någon tar steget upp ur källaren in i finrummet. Oavgjort…nä, inte i denna matchen då det är två lag som måste vinna.

GRADINATANORD2010-09-21 21:21:00
Author

Fler artiklar om Genoa