2018-10-25 18:55

AEK Larnaka - Ludogorets
1 - 1

Genoa-Cagliari 2-0

Premiären är avklarad. Genoa lyckades vinna med 2-0 efter att båda målen gjorts av 90-talister. Jorquera hann även med att missa en straff.

Första halvtimmen var mycket öppen och underhållande. Redan i den 16e minuten tilldömdes Genoa en straffspark, som chilenaren Jorquera dock inte lyckades förvalta.

I slutet av den första halvleken kom det till chanser åt båda hållen. Först hade Cagliaris Pinilla en nick som Frey lyckades styra undan. Anfallet efter var det hemmalagets Immobiles chans. Högerskottet smet dock utanför bortre stolpen, till den tidigare Pescara-anfallarens stora förtret.

Inför andra halvleken byttes en blek Jorquera ut mot kapten Rossi som vänsterforward. Halvleken var bara sex minuter gammal när Granqvist fyllde på i straffområdet. Svensken stötte ihop med målvakt Agazzi och bollen smet ut till Merkel som lyckades rulla in bollen bakom Agazzi och två av hans försvarare som tagit plats närmre mållinjen. 1-0 till Genoa var ett faktum.

Frey fick sedan fortsätta briljera då han räddade en nick från nära håll från Rossettini. I mitten av halvleken bytte hemmalaget ut mittfältaren Seymour mot nye ungraren Tõzsér, samtidigt som vänsterspringaren Antonelli lämnade plats för Moretti.

Fem minuter från slutet bombade Ciro Immobile in 2-0 från straffområdeskanten.