Hedersam förlust för Hellas
Hellas föll i Emilia Romagna. Foto: hellasverona.it

Hellas stod för en bra insats men fick betala dyrt för sina misstag och Sassuolo vann med 3-1 på Mapei Stadium.

Sassuolo öppnade i högt tempo och fick tyvärr utdelning efter tolv minuter. En tilltrasslad situation ledde till ett inlägg som Pinamonti satte skallen på och 1-0 till hemmalaget var ett faktum.

Hellas tog över mer och mer efter målet och Folorunsho och Ngonge hade ett fint samspel som slutade med att italienaren stötte in bollen i öppet mål, men lånet från Napoli var någon decimeter offside och målet blev därför bortdömt.

Ngonge, som de grönsvarta från Sassuolo försökt värva under sommarens mercato, kvitterade för Hellas i 57:e minuten efter ett distansskott.

Bara sex minuter senare gjorde Berardi 2-1 efter en fin framspelning av Laurientè. Kort därefter blev Sassuolos anfallsstjärna stoppad bryskt i straffområdet av Doig och han fastställde själv slutresultatet från straffpunkten.

-Våra misstag gör att resultatet blir som det blir idag men det får vi leva med i den är delen av säsongen. Laget kämpade och gav verkligen allt och vi höjde den tekniska nivån idag. Vi fick betala för den fysiska nivån på vissa spelare. Synd för vid 1-1 kände jag att vi kunde vinna matchen. Vi hade den i våra händer, analyserar il mister på slutsignal.

HELLAS VERONA (3-4-2-1): Montipò; Magnani, Dawidowicz, Coppola; Faraoni (86' Terracciano), Hongla (35' Serdar), Duda (77' Djuric), Doig (86' Cabal); Folorunsho, Mboula (46' Bonazzoli); Ngonge
Avbytare: Berardi, Perilli, Amione, Diao, Patanè, Cisse
Tränare: Marco Baroni
Domare: Marco Piccinini
Varningar: 29' Boloca, 42' Coppola, 45' Baroni, 45'+5' Magnani, 71' Doig