2017-11-26 20:45

Juventus - Crotone
3 - 0

Inför Juventus-Crotone: Kan vi störa "Den gamla damen"?

Inför Juventus-Crotone: Kan vi störa "Den gamla damen"?

Efter förra helgens svidande förlust mot Genoa är inte Juventus laget man vill möta för att studsa tillbaka. Årets, på förhand, tuffaste bortamatch kommer bli ett rejält test för Davide Nicolas beryktade försvasspel. 

Juventus

Hemmalaget spelade Champions League-fotboll tidigare i veckan. En tuff match som bör ha sugit en del must ur truppen. Varken Paolo Dybala, Gonzalo Higuain eller Miralem Pjanic vilades. Men om det ör något som Juventus har, ja, då är det bredd i truppen, och de spelare som eventuellt känner sig slitna har fullvärdiga ersättare redo att göra jobbet.
I Gazetta dello Sports förväntade elva finns varken Miralem Pjanic, Gonzalo Higuain eller Giorgio Chiellini med.
Turin-laget förväntas formera sig i ett 4-3-2-1. En uppställning man är vana vid och använder sig av då någon av de tre ordinarie mittbackarna inte är tillgängliga. 
Men som sagt: Juventus har nog med kvalité i truppen för att få till en planenlig seger av detta möte. 


Crotone

Att kamma noll hemma mot Genoa var en tuff smäll och inte i enighet med hur kalkylen för poängskörden beräknats. Genoa är ett lag i botten och därmed ett lag vilket vi behöver göra bra ifrån oss mot. Specielt på hemmaplan. Men det är bara att bryta ihop och komma igen. 
Intressant inför matchen är att Juventus-ägda Rolando Mandragora förväntas starta. Mandragora är ansedd som en framtida spelare i Turin-laget och kommer, vid en bra prestation, att stärka sina aktier rejält inför framtiden i Juventus. 
Förutom Mandragora är Marcus Rohdén en spelare som givits förtroende av Davide Nicola. Rohdén, som efter några matchers bänk-sittande, kommer in för att förstärka i defensiven i laget. Andrea Nalini flyttas över till vänsterkanten på bekostnad av Adrian Stoian. Nalinis hårda arbetskapacitet och fysik kommer, i en match som denna, att föredras framför Stoians finess och mer offensivt balanserade spelstil. 
Att det just är en fyrbackslinje som Massimiliano Allegri väljer kan vara en liten tröst för Crotone. Tidigare har vi visat oss bristfälliga i presspelet mot lag som spelar med en trebackslinje. Atalanta borta var ett exempel på detta.   

Forza Squali!


Förväntade startelvor
Juventus(4-3-2-1): Buffon, De Sciglio, Benatia, Barzagli, Alex Sandro, Marchisio, Bentancur, Matuidi, Dybala, Costa, Mandzukic
Crotone(4-4-2): Cordaz, Sampirisi, Ajeti, Ceccherini, Pavlovic, Rohdén, Mandragora, Barberis, Nalini, Trotta, Budimir
 

Joel Askjoel.ask39@hotmail.comJoelAsk392017-11-26 15:52:00
Author

Fler artiklar om Crotone