Magnani: “Jag älskar Verona”
Giangiacomo Magnani hoppas på en lugnare resa mot nytt kontrakt kommande Serie A-säsong. Foto: hellasverona.it

Magnani: “Jag älskar Verona”

Hellas befinner sig just nu på Il ritiro estivo i Mezzano och Giangiacomo Magnani blev förste spelare att möta media. -Jag hoppas att det här blir säsongen som jag får ordning på alla pusselbitar, säger han.

Hellas kommer att vara på ritiro fram till 23 juli. Hårdträning, tre träningsmatcher mot amatörlag samt att bygga lagsammanhållning står på schemat för Baronis spelartrupp.

"Jag har lagt för mycket energi på vissa situationer"
Giangiacomo Magnani har spelat tre säsonger i Hellas under Juric, (Di Francesco), Tudor, Cioffi och Bocchetti och har under denna tid haft svårt att hålla en jämn nivå över en hel säsong. I vissa stunder har han varit given i startelvan och i andra har han varit en rotationsspelare. 

-Jag har kanske inte gått så bra ihop med alla människor rent karaktärsmässigt. Men det är också mitt fel. Jag har lagt för mycket tid och energi på vissa situationer. Jag har definitivt mognat och denna säsong vill jag göra mig själv rättvis, utvecklar han.

Trivs bra i fyrbackslinje
Magnani är definitivt en stark kandidat till att få en ledarroll i nya tränaren Baronis fyrbackslinje.
-Jag trivs bra i en fyrbackslinje. Jag har redan spelat i en fyrbackslinje under min tid i Sampdoria så det är inget  nytt för mig. Hela spelartruppen är väldigt mottagliga för Baronis instruktioner.

Vill lida mindre
Gällande målet för nästa säsong är han tydlig.
-Vi kommer från en väldigt tuff säsong där vi tillslut lyckades uppnå ett bra resultat. Det är normalt att vi alla vill slippa lida på samma sätt som vi gjorde förra säsongen.

"Enda staden jag skulle vilja bo i"
27-åringen avslutar presskonferensen med en kärlekförklaring till staden Verona och i veronesi.
-Jag älskar verkligen Verona och jag har blivit mottagen med öppna armar sedan första dagen. Det är den enda staden jag skulle kunna tänka mig att bo i förutom min hemstad i Emilia. Då och då pratar jag om det med min sambo Eleonora.
 

Niclas Ekström2023-07-14 14:24:00
Author

Fler artiklar om Hellas Verona

Inför Salernitana - Hellas Verona: Ett ögonblick kan förändra miljoner livsöden
Baronis livsviktiga smash-and-grab seger
Den bästa soldaten är den som inte har något att förlora