Silly Season

Det har hänt mycket i Genoa dom senaste åren. Väldigt många nya spelare, och många som lämnat. Låt oss ta en titt på vad som hänt och kan komma att hända under Januari-fönstret...

Rykten IN;

 Adilson Tavares Varela, mer känd som Cabral, kan komma på korttidslån säsongen ut för Genoa med rätten att köpa loss för 1.5M euro. 25 åringen spelar sedan i somras för Sunderland och kommer tidigare från Basel. Han är från Kap Verde och spelar som defensiv mittfältare.

Marquinho - klubbarna ska redan ha kommit överens om en deal och det enda som återstår är hans personliga kontrakt. Totalt har han fått spela 10 matcher och sammanlagt bara fått ihop 327 minuter för Roma. Han kom 2012 till huvudstaden från brasilianska laget Fluminense

Paolo Cannavaro ryktas lämna Napoli i Januari, och sägs kunna lämna för just Genoa. Han har bara fått medverka i fyra matcher, alla kategorier, denna säsong. Klubbarna har en bra relation, speciellt presidenterna Aurelio De Laurentiis och Enrico Preziosi, och det är framförallt därför Cannavo kanske är villig att byta klubb till Genoa.

Alexander Buttner ryktas komma allt närmare ett lån. Sedan han joinade Manchester, så har han haft svårt att nå startelvan. Den här säsongen har  24-åringen endast fått spela sex matcher totalt.

Paolo De Ceglie kommer med stor sannolikhet lämna Juventus det här fönstret, och Genoa är en av klubbarna som rycker i honnom. De Ceglie är uppvuxen i Juve och ett stort fan av laget, men hans agent är övertygad om att en flytt vore det bästa för honom; "Genoa is prestigious club with a great city and one of the most passionate fanbases in all of Europe", säger Carlo Pallavicino.

Klara spelare UT: 


Lodi; Efter ett halvår i klubben lämnade mittfältaren och återvände till sitt Catania. Det var förväntat och man anade att det skulle hända redan innan fönstret dragit igång.

Upptadering sker löpande

Mohamed Diriemohameed-92@hotmail.com2014-01-09 07:05:00
Author

Fler artiklar om Genoa