Stadio Marc'Antonio Bentegodi, 2021-10-24 15:00

Hellas Verona - Lazio
4 - 1

Simeone pulveriserade Lazio ”Drömde om att göra två-tre”
Simeone sänkte Lazio med fyra mål. foto: hellasverona.it

Simeone pulveriserade Lazio ”Drömde om att göra två-tre”

Giovanni Simeone har haft en fin säsongsinledning i Hellas Verona och under söndagseftermiddagen krönte han den med fyra mål när Hellas slog tillbaka Lazio med 4-1 på Bentegodi.

-Jag är mycket känslosam. I morse tittade jag på Lazio och jag drömde om att göra två-tre mål. Jag är nöjd över att jag till och med lyckades göra fyra, säger huvudpersonen och fortsätter:

-Jag mår bra. Vi kämpar på bra som lag. Det ger mig mycket energi att se mina lagkamrater slänga sig på gräset för att täcka bollar även om vi leder med 3-1.

Giovanni Simeone jobbar även mycket med det mentala och berättade efter matchen att han bland annat tar hjälp av meditation för att hitta rätt känsla inför matcherna.

-Jag förberedde mig inför matchen som vanligt. I morse (söndagsmorse) var jag nervös. Jag är mycket nyfiken på mig själv och vill lära känna mig själv bättre och bland annat därför mediterar jag. Jag mediterade och jobbade med den känslan under dagen och i slutändan gick det bra, förklarar han.

Simeone och Caprari, som båda kom in sent under sommarens transferfönster, har snabbt hittat ett fruktbart samarbete.

-Han är en superkille! Jag har aldrig trivts så bra med någon annan spelare så snabbt, kommenterar Simeone.

Lazio är en klubb som ligger Giovanni Simeone varmt om hjärtat eftersom hans pappa Diego tidigare varit en storspelare i klubben:

-Självklart har jag stor respekt för Lazio eftersom jag har klubben i mitt hjärta. Men jag är en fotbollsspelare och måste göra mitt jobb, vilket jag gör med passion varje dag. Nu vill jag bara njuta av den här framgången, avslutar han.
 

Niclas Ekström2021-10-25 10:13:00
Author

Fler artiklar om Hellas Verona

Inför Salernitana - Hellas Verona: Ett ögonblick kan förändra miljoner livsöden
Baronis livsviktiga smash-and-grab seger
Den bästa soldaten är den som inte har något att förlora