Tudor galen efter straffbjudning: "Ska han skära av sig armen"
En upprörd Tudor var trots allt nöjd över att Hellas i slutändan fick med sig en poäng.

Ännu en gång tappade Hellas en 2-0 ledning. Genoa vände 0-2 till 3-2 på tio minuter efter att de fick en gratisbiljett in i matchen av domare Daniele Doveri som bjöd på en straff. Kalinic räddade heder och poäng till Gialloblu genom en kvittering på huvudet på tilläggstid.

-Jag är både arg och lättad på samma gång. Jag är nöjd att grabbarna bet ihop. Vi kunde till och med ha förlorat matchen, sa Igor Tudor efter slutsignalen och tillade.

-Men sån är fotbollen. Istället för att matchen slutade 0-3 så blev det såhär. Vi tappade koncentrationen två gånger och de fick en gåva av domaren. Jag vet inte hur jag ska förklara straffen på ett annat sätt än en gåva. Ska han (Dawidowicz) skära av sig armen? Han springer och blir skjuten på armen. Vid den tidpunkten var matchen slut. Det var diskussioner om detta redan förra året och som gammal fotbollsspelare blir jag galen. Inte bara för den här straffen utan överlag.

Hur var det med energin?
För att spela den här typen av fotboll med man-man så behöver du vara på topp i 90 minuter annars kommer du lida. Om du sedan lägger till att vi spelat tre matcher på sex dagar så kommer vi till den här matchen med stora svårigheter.