Verona kryssade i Neapel ”Stor tillfredsställelse”
Veloso stod för en stabil insats när Hellas spelade 1-1 i Neapel.

Verona fortsätter att störa storlagen i Serie A. I söndags var det Napoli som tappade sina första poäng hemma på Maradona när Gialloblu kom på besök.

Lagkaptenen och giganten på centrala mittfältet Miguel Veloso var mer än nöjd efter en pinne i Kampanien.

-Vi vet hur viktigt det är att ha rätt inställning till varje match för poäng som dessa är dyrbara och gör att vi närmar oss vårt mål vilket är ”la salvezza”. Det ger oss en stor tillfredställelse att ha gjort en så bra prestation i Neapel och att vi var modiga och spelade vårt spel som vi alltid gör.

Verona tog ledningen redan efter 13 minuter efter att Antonin Barak snurrat upp Napoliförvaret på högerkanten och spelat in bollen till den stekhete Giovanni Simeone som gjorde sitt nionde mål i Serie A. Och i och med det ligger han nu tvåa i skytteligan i Serie A endast en balja efter Lazios Ciro Immobile som dock gjort tre straffmål.

-Vi är alla glada för Giovanni. Han har verkligen hittat sin plats här i Verona. Jag kände honom redan från Genoa-tiden och vet vilken professionell inställning han har. Hans arbete under åren ger nu betalt och han ska bara köra på, kommenterar den rutinerade mittfältaren argentinarens succé i Verona.

Hemmalaget gav dock svar på tal bara fem minuter senare genom Di Lorenzo. Som i och med målet fastställde slutresultatet 1-1.

Hellas kommer i och med det ifrån mötena med Milan, Lazio, Udinese, Juventus och Napoli med åtta poäng och går till landslagsuppehållet som tia i tabellen. Det är inte annat än att lyfta på hatten för det arbete Igor Tudor utfört på mycket kort tid.