Lindy Ruff lämnar Rangers

Lindy Ruff lämnar Rangers

Blir ny huvudtränare för New Jersey Devils.

Under de senaste säsongerna har Lindy Ruff varit en av Rangers assisterande tränare, där han i huvudsak har haft ansvar över lagets defensiv. Ruff lämnar nu den positionen och blir istället ny huvudtränare för rivalerna New Jersey

“- Jag ser fram emot att vara en huvudtränare igen och guida det här lagets framtid. Det här är en fantastisk möjlighet att få leda en grupp med bra talanger och starkt ledarskap till nästa nivå”, säger Ruff till New Jersey:s hemsida. 

Rangers har under de senaste säsongerna haft problem med sitt defensiva spel. Detta har fått många fans att skylla på Lindy Ruff. Man anser att hans ledarskap inte har varit tillräckligt starkt och att några försvarare därför har tagit skada av det. Samtidigt ska man komma ihåg att han faktiskt har hjälpt spelare som till exempel Adam Fox, Ryan Lindgren och Tony DeAngelo att blomma ut och bli starka pjäser i laget. Oavsett vad det finns för åsikter bland supportrar om Lindy Ruff, så är det en väldigt meriterad tränare som tar över rodret i Devils. 

Daniel Westergrend_westergren_95@hotmail.comTwitter: @dane_19952020-07-23 16:31:00
Author

Fler artiklar om NY Rangers