Nya kontrakt för Gauthier och Hajek

Nya kontrakt för Gauthier och Hajek

NY Rangers presenterar nya kontrakt med hårt jobbande spelare.

New York Rangers är i full färd med att bygga ihop laget inför kommande säsong och som en del av detta har klubben nu skrivit nya kontrakt med två hårt jobbande spelare i form av Julien Gauthier och Libor Hajek. 

Julien Gauthier
 

Den skridskostarka Gauthier spelade 49 matcher för Rangers under säsongen som var och producerade under dessa matcher 3+4=7 poäng. Han är en nyttig spelare att ha i laget med sin skridskoåkning, fysiska spel och förmåga att skapa oreda i offensiv zon. Produktionen avslöjar att det inte är någon poängkung, men Julien kan ändå vara en spelare som skapar chanser. Det nya kontraktet är skrivet över säsongen 22/23. 

Libor Hajek


Den, bland fansen, hårt kritiserade Libor Hajek spelade endast 17 matcher för Rangers under den gångna säsongen och noterades då för en assist. Han spelade även fem matcher för farmarlaget Hartford Wolfpack och noterades där för två assist. Det var en jobbig säsong för Hajek som alltså inte spelade särskilt många matcher alls. Detta berodde delvis på att han hade skadeproblem, men även för att Libor helt enkelt var petad och fick sitta på läktaren. General managern Chris Drury är dock beredd att ge honom en ny chans och har därför skrivit ett kontrakt med Hajek som sträcker sig över säsongen 22/23.
 

Daniel Westergrend_westergren_95@hotmail.comTwitter: @dane_19952022-07-13 08:49:00
Author

Fler artiklar om NY Rangers