Nya kontrakt för Lemieux och DeAngelo!
New York Rangers fans får ännu en säsong med Lemieux och DeAngelo!

Nya kontrakt för Lemieux och DeAngelo!

Det tog längre tid än vad fansen hade hoppats på, men tillslut har det blivit klart med nya kontrakt för de viktiga spelarna Brendan Lemieux och Tony DeAngelo.

Den skicklige backen Tony DeAngelo och tuffingen Brendan Lemieux har efter långa förhandlingar slutligen skrivit på nya kontrakt. Gemensamt för de båda är att kontrakten är skrivna över säsongen 19/20 och ska vara värda 925 000 dollar. Det drog ut på tiden innan Rangers slutligen offentliggjorde kontrakten, varav vi kan anta att de hade svårt att komma överens. Båda ville nog ha både längre kontrakt och få mer pengar. De lyckades tillslut komma överens om ett korttidskontrakt för den här säsongen, så de får fortsätta förhandlingarna om ett längre kontrakt vid ett senare tillfälle. Spelarna har starka känslor för klubben och ville att det skulle lösa sig. 

Med dessa herrars återintåg ser laget ännu mer spännande ut. DeAngelo har visat att han besitter en fin potential som en offensivt spelskicklig back, medans Lemieux är tuffingen som står upp för sina medspelare i alla lägen. 

Daniel Westergrend_westergren_95@hotmail.comTwitter: @dane_19952019-09-23 13:36:00
Author

Fler artiklar om NY Rangers