Westergren: "Roligt att se laget spela"
Chris Kreider fortsätter att göra mål.

Spaningslista från Rangers seger mot Montreal.

Chytil tillbaka

Rangers tjeckiska center Filip Chytil var tillbaka i laget igen efter att ha varit skadad under en tid. Han har tagit kliv i sin utveckling och är numera en nyttig nyckel för lagets anfallsspel. Visst syntes det också att det var en spelsugen Chytil som var tillbaka. Redan i den första perioden skapade han sig dubbla farliga chanser och faktum är att båda dessa tillfällen var i samma byte.

Intensiv inledning

Det var en väldigt fartfylld första period i den här matchen. Båda lagen turades om att skapa chanser. Skottstatistiken var hela 17-12 efter periodens slut. Kvalitén på chanserna var flera gånger bra för båda lagen. Det var två hungriga målvakter i form av Igor Shesterkin och Cayden Primeau som spelade bra. Den sistnämnda fick tillslut kapitulera, när Rangers finska supertalang Kaapo Kakko gjorde 1-0. Det var också det enda målet som gjordes i den första perioden.

Målskytten slår till igen

I den andra perioden slog Chris Kreider till med sitt tolfte (12) mål för säsongen, vilket innebar 2-1 på tavlan. Målet betydde även att Kreider gick upp på en delad andraplats i NHL:s skytteliga, tillsammans med Alexander Ovechkin.

Framspelning i världsklass

På tal om Kreiders 2-1 mål, så blev han framspelad av Mika Zibanejad. Det var en passning som både fansen och kommentatorerna gick igång på. En mycket delikat framspelning från Rangers svenska stjärna.

God kemi

Rangers andrakedja består av Artemiy Panarin, Ryan Strome och Kaapo Kakko. Just nu befinner de sig i en bra formkurva och visar upp en otroligt bra kemi. I den här matchen bjöd de flera gånger på farliga anfall med god snabbhet och bra spelkombinationer. Med tanke på att Kakko har kommit igång med att göra poäng, blir det spännande att se vad denna trio kan åstadkomma.

Segertåget rullar vidare

New York Rangers fortsätter att vinna matcher och visst är det för det mesta roligt att se laget spela. I vissa matcher ser det kanske inte så glimrande ut, men totalt sett under inledningen av säsongen har laget stått för en intressant hockey som är rolig att titta på. Slutresultatet i den här matchen skrevs till 3-2. Nästa match spelas natten mot fredag och då är det Toronto som väntar på bortaplan.

Daniel Westergrend_westergren_95@hotmail.comTwitter: @dane_19952021-11-17 06:33:00