Cazorla till London - Stor oro i Málaga
Cazorla är förlorad, det är bara att inse, men blir han den ende som lämnar klubben?

Cazorla till London - Stor oro i Málaga

När Málaga samlades för morgonens träning var Santi Cazorla inte med, det bekräftades senare att han rest till London för att slutföra övergången till Arsenal. Samtidigt eskalerar oron i och runt klubben då varken spelare eller supportrar får några besked om vad som händer i klubben. I natt visade sig frustrationen genom att Málagas sportchef fick sin bil förstörd av upprörda fans.

Santi Cazorla är därmed till 100% säkerhet förlorad till Arsenal och det är bara hoppas Málaga får nog med pengar för honom så laget kan spela fotboll obehindrat hädanefter. Just lugn och ro är annars något som verkligen saknas i Málaga CF. Varken spelare eller ledare vet mer än media och supportrar om läget i laget och oron är stor för vad som komma skall. Igår samlades hundratals supportrar utanför La Rosaleda för att ge Málaga sitt stöd men det finns också de som visar frustrationen på annat sätt.

Málagas sportchef Antonio Fernandez, som under kvällen sagt upp sig, fick under natten sin bil totalförstörd av arga supportrar som inte gillar det som sker i klubben. Enligt dessa bör Fernandez stanna och ta sitt ansvar efter det att Málaga nu omgärdas av så många rykten och att spelarnas agenter (och Pellegrinis) är på plats för att följa utvecklingen.

Santi Cazorla kommer saknas oerhört, det är en världsspelare som lämnar laget, men så länge inte fler nu lämnar laget har Málaga ändå ett slagkraftigt lag som borde kunna nå gruppspelet i Champions League. Lämnar dock Pellegrini, Isco och/eller Rondón också, ja då finns det inte mycket kvar att glädjas åt på Costa del Sol.

Málaga CF kommer utala sig om framtiden under dagen. I värsta fall handlar det "bara" om Cazorla, i bästa fall får vi svar på betydligt fler frågor än så. Kaos är bara förnamnet just nu.

Aupa Málaga!

Robert Johanssonrobert.johansson@svenskafans.comLarsRobertJ2012-08-02 12:25:33
Author

Fler artiklar om Malaga