2020-09-13 21:00

Valencia - Levante

Inför Valencia - Levante

Inför Valencia - Levante

Vem kliver fram ikväll?

Säsongen tar sin början och ikväll är det premiär mot Levante på Mestalla.

Valencias trupp har bantats och flera startspelare har skeppats iväg, vissa mot sin vilja. Som alla vet har ingen kommit in för att ersätta någon av dom förlorade spelarna. Detta utgör en väldig ung trupp med många spelare från B-laget som får fylla ut den uttagna truppen inför kvällens match.

Men nu gäller det att knyta näven i fickan och försöka se positivt, i vart fall försöka. Med dessa spelartapp så ger det utrymme för nya spelare och röster att kliva fram. Det ska bli kul att se vilka eller vilken av ungtupparna som vågar ta för sig på planen. Men även dom mer rutinerade spelarna har nya roller att fylla i detta Valencia. Ett oskrivet blad ska fyllas och det är upp till dom på planen att agera trotts all turbulens i klubben.

Det ska även bli intressant att se hur vår nya tränare vill spela. Allt ifrån formation till fasta situationer med mera. Inte alla men många frågor kommer besvaras ikväll.

Valencia har gjort det bra på försäsongen dock mot beskedligt motstånd. Valencia och Levante stötte bland annat på varandra under försäsongen och då slutade matchen 0-0.

Saknas ikväll för Valencia: Lato, Cillessen, Jason och Gameiro

Tänkbar elva:

Jaume
Correia-Mangala-Paulista-Gaya
Soler-Kondogbia-Wass-Guedes
Kangin-Maxi

Levante har likt Valencia gjort det bra på försäsongen och vunnit mot bland annat Mallorca och Villareal samt kryssat mot oss. Paco Lopez mannar kommer med en mer eller mindre skadefri trupp förutom att anfallaren Roger Marti och mittfältaren Doukoure saknas.

Tänkbar elva:

Aitor
Coke-Vezo-Postigo-Clerc
Bardhi-Campana-Melero-Hernani
Morales-Sergio L

Domare: Jose Sanchez
När: 21:00 Söndag
Var: Mestalla
Hur: Cmore

Amunt Valencia!
 

Joakim Gidlund2020-09-13 13:56:59
Author

Fler artiklar om Valencia