Del Nido bekräftar intresset för Reyes
Jose Antonio Reyes kan bli klar för Sevilla inom kort.

Del Nido bekräftar intresset för Reyes

Såpan rörande José Antonio Reyes verkar nu ha tagit en ny vändning. Enligt spanska medier skall ett avtal om en övergång till Sevilla vara överenskommet.

Uppdatering (17/12):
Sevillas president José Maria Del Nido har bekräftat att han för en dialog med Atlético om en eventuell övergång. Elsevilla.com citerar Del Nido där han säger följande:
- Jag ringde Gil Marín för att höra om Reyes situation i laget. Det turskiska laget som också var intresserade har inte nått någon överenskommelse med Atlético. Vi diskuterade vilka villkor som kan dyka upp vid en övergång, men vi bestämde att vänta tills onsdag för vidare kontakt. 

Elsevilla skriver även att övergången kommer kosta Sevilla 3,5 miljoner euros plus en serie bonusar, exempelvis en avgift till Atlético när Reyes kommit upp i ett visst antal mål för Sevilla. 

Flera spanska medier uppger även att Reyes under gårdagen befann sig i Sevilla. Det är sagt att de skall ha rört sig om ett familjebesök.


16/12:
Tro det eller ej. José Antonio Reyes, en ofta mycket avskydd spelare i Sevilla, verkar nu vara på god väg att skriva på för moderklubben. Såväl ABC som Diario de Sevilla uppger att Reyes kan annonseras som lagets första nyförvärv inom någon timma.

Reyes sägs ha tröttnat på sin situation i Atlético Madrid och vill således byta klubb. Tidigare skall Galatasaray ha varit nära att lägga vantarna på Sevillasonen, men nu verkar alltså Del Nido och Monchi dra det längsta strået.

De ovan nämnda sidorna skriver också att en överenskommelse skall vara nådd, i vilken Atlético skall inkassera runt 3,5 miljoner euro + okända klausuler.

Fortsättning följer…

Johannes Johnsson@SevillaJohnsson2011-12-17 15:55:00
Author

Fler artiklar om Sevilla

Tuff start för Sevilla - När allt inte går enligt planen