Sillysvep!

Sillysvep!

Öppnar Lim plånkan? Säger Kangin Lee adios?

Medans Mangala käkar sallad, mediterar och utövar yoga för att hitta inre ro i kroppen så börjar hektiska dagar närma sig med ett stundande transferfönster i Januari. Häng på så kör vi!

Spelare in:

Ozan Tufan, MF, 25 år

Turkisk mittfältare som är hemmahörande i Fenerbahce. Enligt turkiska rapporter har Valencia haft scouter på plats som följt Tufan från i somras och nu är Valencia redo att knyta åt sig honom för att stärka och bredda truppen i Januari. Den turkiske landslagsspelaren noteras för 10 matcher och 6 poäng var av 4 mål i turkiska Super Lig.

Källa: Takvim

Samu Castillejo, MF, 25 år

Milan vill skicka Samu Castillejo i motsatt riktning för att slippa betala någon övergångssumma på Diakhaby då dom anser att båda spelarna värderas lika till ca 15 M Euro. Den förre Malaga och Villarealspelaren hade väl varit spännande att se på Mestalla? Återstår att se om Zlatan ger tummen upp till affären. 

Källa: Fichajes, Calciomercato

Reinier, MF, 18 år

Brasse som hämtades in till Real Madrid förra vinterfönstret för 30 M Euro. Är utlånad till tyska Dortmund men har fått knapert med speltid. Nu vill Real hitta en ny klubb att låna ut mittfältaren till och Valencia sägs vara ett tänkbart alternativ. Även Sevilla är intresserade.

Källa: El Des Marque

Andrija Radulovic, MF, 18 år

Stor serbisk talang som tillhör Röda Stjärnan. Enligt uppgifterna är han en kopia av den schweiziska landslagsspelaren Shaqiri med sin låga tyngdpunkt, fina teknik och hårda skott. Valencia ska ha varit intresserade redan i somras men enligt uppgifterna har nu kontakten trappats upp. Schalke är också intresserade. 5 M Euro ska prislappen ligga på .

Källa: AS, Calcio mercato

Spelare ut:

Mouctar Diakhaby, MB, 23 år

Milan vill förstärka mittlåset med Valencias gänglige fransman Diakhaby. Enligt uppgifterna så har Milan ett förstaval i Schalkes Ozan Kabak men ser Diakhaby som ett alternativ om den affären skulle gå i stöpet. Milan vill skicka Samu Castillejo i motsatt riktning.

Källa: Fichajes, Calciomercato

Maxi Gomez, FW, 24 år

Efter de otäcka smällen på Raul Jimenez så letar Wolverhampton efter en ny nia som ska leda anfallslinjen. Man ska då ha med Maxi på sin lista över tänkbara ersättare till mexikanen. Maxi sitter på ett långt kontrakt till 2024 och har en klausul på 140 M Euro så om han lämnar borde man kunna få en rejäl övergångssumma, dock så känner vi vår president allt för väl vid förhandlingsbordet.

Källa: AS

Kangin Lee, MF, 19 år

Vår älskade Sydkorean ser inte ut att vilja förlänga kontraktet med Valencia, vilket i sig man kan förstå. Lim ser ju Kangin som sin gubbe i detta Valencia och det skulle vara ett fatalt misslyckade om inte Kangin förlänger. Meriton Youth och hela den sagan får sig en rejäl käftsmäll minst sagt. Manchester City sägs vara i förarsätet men det finns en handfull stora klubbar som kan bli en tänkbar destination.

Källa: Dario AS, SB Nation

Kevin Gameiro, FW, 33 år

Ryktades bort i somras och även nu i vinter. Fransmannen sitter på en av dom högsta lönerna och har ett kontrakt som löper ut 2021. Noteras för 8 matcher och ynka en assist och Gracia verkar ju tycka att både Vallejo och Sobrino går före. Hem till Frankrike eller Turkiet sägs bli Gameiros nästa anhalt i karriären.

Källa: AS 



Fortsättning följer!

Joakim Gidlund2020-12-06 14:23:00
Author

Fler artiklar om Valencia