Lagbanner
Även Cesár Sánchez lämnar

Även Cesár Sánchez lämnar

Det tog 2 timmar efter att Celades fick sparken, nu har César Sánchez lämnat in sin avskedsansökan. Högst troligt i vredesmod.

Det var ju Cesár själv som på förmiddagen idag meddelade truppen att Celades skulle sitta på bänken i nästa match mot Athletic Club de Bilbao. Hur det togs mot är oklart men efter det skall han ha haft ett möte med Maxi Gomez, Celades och en assisterande tränare. Efter mötet skall truppen ha riktat kritik mot sportchefen för läck information och vad som sen hände är oklart.

Det lutar mot att Cesár dock inte fått informationen om att Celades skulle sparkas och har nu bara två timmar efter det sagt upp sig på Valencias kontor. Det finns bara inga gränser på hur dåligt allt sköts just nu av Valencia och inte minst president Anil Murthy. 

Cesár hann sitta dryga 5 månader på sin post innan han lämnade och uträttade i ärlighetens namn inte mycket. Frågan som åtminståne jag ställer mig väldigt undrande till är om han ens hade befogenheter att utföra sitt jobb. OM han inte var med i beslutet eller ens fick reda på att Celades skulle sparkas så finns inget annat att göra än att avgå.

I ett öppet brev tackar Cesár Sánchez klubben, fansen, spelarna och tränare för sin tid och det stöd han fått. Avskedsbrevet är formulerat på ett värdigt sätt av en person som förtjänar all respekt.

Fortsättning följer!

Markus Timonen2020-06-29 22:56:00

Fler artiklar om Valencia