Lagbanner
Sillysvep!

Sillysvep!

Adios Jason, Bienvenido Don Juan?

Ikväll väntas stormatch mot självaste Real Madrid och vad passar bättre än att värma upp med en sylvass inför-artikel av Timonen som redan ligger ute samt ett färskt sillysvep. Det är rätt tunt på spelare in fronten men vi hoppas på att få återkomma och fylla på listan inom kort.


Spelare in:

Mubarak Wakaso, MF, 31 år, Klubb: Shenzhen

Wakaso har vi stött på flertalet gånger i rivaliserade klubbar så som Villareal, Elche, Espanyol, Alaves med flera. Den 31-åriga defensiva mittfältaren vill lämna Kina och även klubben vill bli av med honom och hans lön. Kontrakt till 2024 men ska alltså inte kosta allt för mycket att lösa. Kan även spela som mittback.

Källa: Ghanasoccernet

Pablo Torre, MF, 18 år, Klubb: Racing Santander

Ett spännande löfte som hunnit med en handfull U-landskamper för Spanien. Racing behöver sälja för att stabilisera ekonomin och sägs vilja ha 8 M Euro för sin juvel. En drös andra klubbar står också som intressenter och där hittar vi Real Madrid som sägs ligga närmast en signatur, men även Real Sociedad och Glasgow Rangers.

Källa: El des Marque

Juan Mata, MF 33 år, Klubb: Manchester United

Som så många gånger förr så ryktas det om en återkomst av Juan Mata. Farbror Juan sitter på ett utgående kontrakt och allt tyder på att spelaren kommer att lämna antingen nu i Januari eller i sommar som bosman. Valencia tillsammans med Real Sociedad ses som tänkbara destinationer.

Källa: El des marque, The Sun

Luiz Felipe, MB, 24 år, Klubb: Lazio

Brassens kontrakt löper ut i sommar och Lazio vill sälja honom i Januari efter att dom inte kommit överens om något nytt kontrakt. Känns väl på förhand som en vettig värvning med tanke på ålder och att han har spelat på en hög nivå länge. Även Real Betis är med i dragkampen.

Källa: Super

Spelare ut:

Manu Vallejo, FW, 24 år

Vallejo har haft det tungt under Bordalas och nu sägs det att klubben vill sälja anfallaren. Osasuna ska ha visat intresse i form av ett lån medans Valencia bara vill sälja. Även Levante är intresserade.

Källa: Las provincias, El des marque

Maxi Gomez, FW, 25 år

Det ska ha tisslat och tasslat lite om att Brighton lagt ett bud på 25 M Euro och att Valencia är villiga att sälja men att Maxi Gomez själv vill inte till Premier League. Men med rätt siffrorna i checkhäftet kanske Maxi kan tänka om? För tillfället är Maxi nummer två på listan för Brighton då Darwin Nunez sägs ligga närmast att lämna för dom brittiska öarna.

Källa: Marca, We are Brighton

Daniel Wass, MB,HB,VB,MF,FW, 32 år

Valencia ska ha fortsatt försökt förlänga med Wass. Wass har tackat nej till hela tre kontraktsförslag och vi kan nog slå fast att det är sista dansen med dansken. Om man lyckas få in en ersättare vill Valencia försöka sälja Wass i Januari för att undvika att han lämnar gratis i sommar. Köpenhamn sägs vara den enda destinationen som dansken vill till.

Källa: Marca

Cristiano Piccini, HB, 29 år

Enligt uppgift ska Valencia ha tröttnat på dom eviga skadeproblemen och om det skulle komma ett bud i Januari så kommer Valencia att sälja honom.

Källa: Cope

Klara ut:

Cristian Rivero, MV till FC Dallas 18 mån lån (Inte presenterad men är på plats)

Jason, MF till Alaves, 0 M Euro, 30% framtida försäljning

Joakim Gidlund2022-01-08 10:54:00
Author

Fler artiklar om Valencia