Lagbanner
Sillysvep! (uppdaterad)

Sillysvep! (uppdaterad)

Comeback av Jeison Murillo?

Efter en pangstart i ligaspelet med seger mot Levante med 4-2 kommer här ett rykande färskt sillysvep. Får Maxi Gomez en mate-drickande polare i Valencia? Hur många sms kommer Peter Lim skicka till Jorge Mendes? Tar vi verkligen betalt för Sobrino? Allt om detta går vi igenom så häng med! 

Spelare in:

Etienne Capoue, MF, 32 år

Senaste nytt i denna soppa är att Watford har nobbat Valencias bud på 2 M Euro. Watford har satt en prislapp på 8 M Euro vilket vi är rätt långt ifrån. Valencia ska ha lagt ytterligare ett bud på 4 M Euro och vi får se om Watford tycker att det räcker för att släppa fransmannen.

Källa: Plaza Deportiva

Nicolas Otamendi, MB, 32 år

Några medier tror fortfarande att Otamendi kan komma till Valencia. Dock måste Paulistas spanska pass lösas om det ska vara möjligt att ta i argentinaren från Man City. Porto har dock seglat upp som ny favorit till att värva försvararen.

Källa: Ojogo, Super

Borja Mayoral, FW, 23 år

Si? No? Si? No? Frågan är om denna saga får ett slut någon gång. Mayoral själv ska uttryckt sin önskan att få spela för Valencia till sin agent. Dock väljer Valencia att allt jämnt avvakta efter att ha fått sitt första bud nekat av Real Madrid. Mayoral har flera anbud från bland annat Lazio, Fiorentina, Marsielle och Levante. Frågan är hur länge anfallaren kommer vänta på ett telefonsamtal från Anil Murthy?

Källa: Todo fichajes, Radio Taronja

German Pezzella, MB, 29 år

Fiorentina vill ha 15 M Euro vilket Valencia anser är för dyrt. Tanken ska ha varit att sälja Cillessen för att frigöra kapital för att värva mittbacken. Med Cillessen skadad blir det svårt att göra sig av med holländaren för en rimlig summa. Valencia ser ut att gå bet på Pezzella med andra ord.

Källa: Calcionews, Super

Jeison Murillo, MB, 28 år

Murillo lämnade Valencia under Marcelinos styre och kan nu alltså göra en comeback. Enligt uppgifterna så kan han komma in på ett lån för 1 M Euro med köpoption på 7 M Euro. Sampdoria är nämligen fortfarande skyldig Valencia 8 M Euro efter att dom köpte honom för 12 M Euro. Murillo har även kvar sin bostad i Valencia och firade sin frus födelsedag igår tillsammans med bland annat Carlos Bacca just i Valencia.

Källa: Super, Eldesmarque

Matias Vecino, MF, 29 år

Den Inter ägde Uruguayanen har blivit ombedd att hitta en ny klubb då han inte ingår i Contes framtidsplaner. Enligt dom italienska uppgifterna så kan Inter tänka sig ett byte där Gameiro går åt andra hållet. Vecinos kontrakt löper ut 2022. Är också god vän med landsmannen Maxi Gomez.

Källa: Eldesmarque

Jota, MF, 21 år

Vad vore silly och Valencia utan en Jorge Mendes klient? Den unge ytterspringaren tillhör Benfica och slog sig in i A-laget förra säsongen. Lovande spelare som går som tåget genom alla ungdomslandslag och är för närvarande given i Portugals U-21. Limpan och Jorge Mendes kommer fortsätta smsa varandra angående spelaren så får vi se vart det slutar.

Källa: Plaza, Marca

Spelare ut:

Jasper Cillessen, MV, 31 år

Holländaren är fortfarande listad till försäljning men som alla säkert vet så är han skadad ett par veckor till vilket har gjort att intresset har svalnat.

Källa: Plaza Deportiva

Denis Cheryshev, MF, 29 år

Krasnodar, CSKA Moskva, Zenit, Rubin Kazan och en drös till ryska klubbar ska ha lagt bud och intresserat sig för ryssen. Även Cadiz ska ha visat sitt intresse men Cheryshev har uttryckt sin önskan om att få stanna kvar i Valencia trotts att han ska infinna sig på den så kallade transferlistan.

Källa: Taronja, SER

Maxi Gomez, FW, 23 år

Everton ska enligt uppgifterna vara intresserade av Maxi Gomez. Men frågan är om inte James Rodriguez har tömt spargrisen hos dom blåa i Liverpool? Även Manchester United sägs vilja dra nytta av valencias ”firesale” och enligt uppgifterna kan komma att lägga ett bud på 30 M Euro för våran mate drickande uruguayan.

Källa: The Mail, Sky, Super

Kevin Gameiro, FW, 33 år

Fransmannen uttryckte sig i en intervju med Beinsport förra veckan: ” I have spoken with Gracia and he wants me to stay”. Anil Murthy vill dock göra sig av med löneposten som 33åringen har för att göra utrymme för nya spelare. Intresse ska finnas från Stade Renne och Marseille. Gameiro har kontrakt med Valencia till 2021.

Källa: Marca

Uros Racic, MF, 22 år

22 minuter i premiären behövde Racic för att dra åt sig ögonen från Manchester United. Enligt brittiska tabloider ser dom Racic som en arvtagare till Matic som börjar bli till åren. 30 M Euro är United beredda att slänga upp på bordet. Peter Lim gnuggar händerna, vi får se hur det här slutar.

Källa: The Sun, Daily Mail.

Ruben Sobrino, FW, 28 år

Golbrino ryktas vara på väg till en mer nordlig klubb i form av Eibar. 2 M Euro vill Valencia ha för att släppa honom. Även Espanyol ska ha visat sitt intresse. Har dock "stulit" Cheryshevs gamla nummer 11, blir han kvar ändå? Sobrino har kontrakt med Valencia till 2022.

Källa: SER, Mundo

Geoffrey Kondogbia, MF, 27 år

Enligt uppgifterna är Paris Saint-Germain ute efter den gänglige innermittfältaren. PSG sägs vilja bredda sin trupp och få in mer styrka på mittfältet, något dom har identifierat i Kondogbia. Gracia har uttryckt sin önskan att få ha kvar K-dog. Landsmannen för den Centralafrikanska Republiken har kontrakt med Los Ché fram till 2022.

Källa: Goalmedia


Klara in:
Eduardo Mingotes till Valencia B, free transfer
Jason tillbaka från lån, Getafe
Toni Lato tillbaka från lån, PSV och Osasuna
Uros Racic, tillbaka från lån, Famalicao
Alex Centelles tillbaka från lån, Famalicao
Alex Blanco tillbaka från lån, Real Zaragoza

Klara ut:

Ezequiel Garay - klubblös
Dani Parejo - Villareal Free transfer
Francis Coquelin - Villareal 6,5 M Euro
Ferran Torres - Manchester City 23 M Euro
Pascu – ADO Den Haag Free transfer
Javi Jimenez - Albacete lån
Adria Guerrero - FC Lugano lån
Rodrigo - Leeds United 30 M Euro
Cristiano Piccini – Atalanta lån, 3 M Euro klausul

Joakim Gidlund2020-09-15 22:23:00
Author

Fler artiklar om Valencia