Lagbanner
1-1 mot Leverkusen

1-1 mot Leverkusen

Commando Cannstatt briljerar vidare. 
En av de mer tongivande fan-klubbarna i Tyskland kan när de vill och efter att ha verkligen ställt frågor till klubben om hur de vill ha det med unvesteringar, laget, föreningen, stryukturen och framgångarna så visade man nu en ny sida inför matchen mot Bayer Leverkusen.

Inför matchen så vecklade man ut ett magnifikt TIFO på kortsidan. Över hela kortsidan stod det
"Mit der Zeit ändert sich die Perspektive-
'Nur du bleibst meine erste Liebe"

Ett tecken på hur hårt hjärtat slår för detta VfB. 
Toppmatch mot Bayer Leverkusen. Skulle det bli tempofattigt, schackspelstaktiskt eller skulle det blåsas på? 
Det blev det sistnämnda.

VfB Stuttgart gör den bästa halvleken under året och spelar ut serieledarna. Rejält. Die Werkselfs målvakt Hradecky fick famla bollar omkrig sig, Tapsopa räddade bollen på mållinjen, Führichs skott strax utanför och Guirassys friläge petades undan med foten. Leverkusen simmade på djupt vatten när VfB via en superstark Führich, en sensationellty bra Stiller och Mittelstädt snurrade friskt på vänsterkanten. Leverkusen hade fullt sjå att få undan bollarna som kom. Till slut kom 1-0. Via Undav på högerkanten och en tvärs-spelad smart passning som ställde hela Leverkusens försvar och Chris Führich hade den enklaste av Tap-Ins. 1-0. 
VfB överlägset i första halvleken. Skulle serieledarna svara?

Jodå. Det tog någon minut in i andra, så hade Wirtz petat in 1-1 efter Bonifaces passning. 
Nu tog B04 över och hade mycket boll, men få chanser. Nübel med två starka backar i Anton-Zagadou framför sig hade kontroll på frustrerade Leverkusen spelare och mot slutet var det Jamie Leweling som hade den vassaste chansen med ett långskott. 


1-1 och VfB hakar på i toppen. 

Magnus Falk2023-12-10 21:58:00
Author

Fler artiklar om Stuttgart