Lagbanner

Bayern körde över VfB med 4-0

Tack FC Bayern München för denna fullkomliga överkörning. Satan vad det blåste snålt i första halvlek och hur bra var inte bayrarna?
VfB fick en ren bonus efter en kvart. Alphonso Davies fick ett rött kort efter att ha kapat Endo och precis efter höll Kajaldzic på att göra 1-0. Allt var upplagt för att VfB skulle skaka om Bayern. Ett VfB i form,med mycket offensivt inriktade spelare och mot ett decmerat Bayern. Det var läge för en drabbning.
Ridå. Pang. Bayern lade in en fullkomlig överväxel å körde över VfB.
1-0 Levandowski i minut 18
2-0 Gnabry i minut 22
3-0 Lewandowski i minut 23. 
Herrejävlar. 
Vad hände? Jo ett fullkomligt paralyserat lag. Efter att "Lewa" gjort 1-0 insmög sig en osäkerhet. De gick inte nära motståndet och sedan kom Gnabrys mål och strax efter Lewandowski. Fullkomlig chock. VfB var helt borta under första halvtimmen. Sedan gjorde polacken sitt tredje i 38e minuten och de gick med 4-0 in i paus. 
Det har inte hänt i Bundesligas historia. Ett lag med en man utvisad soom gör fyra mål i en halvlek.

Tog VfB tag i det i andra? Nej inte alls. Kalajdzic hade återigen en bra chans, men Bayern skapade mer. Lewandowski hade chansen att göra ytterligare ett, Sané, Chopo-Moting.. ja, det var en syn för gudarna. "Südschlager blev en "Südschlacht". Tyvärr. Grattis Bayern. 

Magnus Falk2021-03-21 15:55:36
Author

Fler artiklar om Stuttgart