Det var fest i Stuttgart.
De svartgula kom från Westfalen sugna på poäng och de blev fullständigt överkörda.
VfB rullade ut sina Mercedes och Porschar och lade i högsta växeln och susade förbi Dortmund i en fantastisk hastighet och Sahins gäng fattade aldrig vad som hände. Tre väldigt enkla pinnar för ett riktigt bra spelande Stuttgart. Detta var roligt.

Hoeness valde att starta med en 4-2-3-1 uppställning där Leweling och Demirovic skulle bistå Undav. Führich hamnade återigen på bänken från start trots en mycket habil match i Madrid. Sahin lät den nye fräsche Bynoe-Gittens sitta på bänken och lät Nmecha starta.

VfB startade i ett ursinnigt tempo. Bollerövring snabbt och då satte Leweling, Mittelstädt eller Vagnoman igång motorerna. Waldemar Anton i BVBs försvar naturligtvis rejält utbuad så fort han var i närheten av bollen. Guirassy kom undan ganska enkelt. Men Anton fick jobba direkt för efter blott fyra minuter. Mittelstädt lyfter in en boll i anfallet. Demirovic når den inte, Leweling är offside, så Undav chansar på den, når bollen och skjuter in den bakom Kobel. Inte helt solklart men 1-0 till VfB.
Det fortsatte. Lewling ägde sin kant, gick förbi Ryerson och Nmecha gång på gång, skapade chanser. Undav missade ett gyllene läge, Demirovic kom en sekund för sent till Vagnomans inlägg och Millot missade i princip öppet mål då Lewelings geniala passning gick över hela Dortmunds försvar, men Millot missade.
Men 2-0 kom.
Demirovic denna gång. Leweling återigen och tillbaka till MIttelstädt som hittar Demirovic. Mål.

Det var bara VfB.
Strax efter dubbelparad av Kobel på MIllot och Undavs skott. Sedan räddning av Kobel på Undavs skott.
Nu agerade Sahin och satte in Bynoe-Gittens iistället för den helt vllsne Nmecha. Dortmund fick nu tag på spelet lite bättre. Det blev lugn och ro. Man flyttade runt lite centralt och strax före paus hade just inhoppande Bynoe-Gittens en bra chans, men Nübel får fingarna på bollen och styr till hörna.

Andra halvleken kom med fart. VfB fortfarande övertygande defensivt, men motståndarna med mer boll. Guirassy började röra sig mer, var mer spelbar och Bensebaini, Brandt och Can fick mer boll. Några halvchanser från Dortmund med skott på distans men rätt ofarligt, Det stod dock och vägde tills VfB fick en hörna och Millot nickade in 3-0. Explosion i arenan. 3-0 mot Dortmund, vad händer?
Enzo Millot den snillrike fransmannen gjorde nog sin absolut bästa match denna dag. Hans första halvlek var riktigt bra, hans andra snudd på världsklass.
Men Dortmund skulle få ett mål. Guirassy fick bollen, satte till axeln mot nyinkomne Zagadou, tog sig förbi och rullade in 3-1.
Spänning eller ej?
Inte alls, för Millot dansade fram på kortlinjen, hittade in till El Bilal Touré som fick göra sitt första mål för klubben och i slutminuterna bröt Millot bollen, frispelade Undav och denne snurrade in 5-1.

En enastående uppvisning av VfB denna kväll och 5-1 var i underkant.,