Lagbanner

Silly Season : VfB

Jag sticker emellan med att hälla lite bensin på detta bål som kallas Silly Season. Lite nya rykten och lite extra ordinärt ljug. Så då åker vi då.

* Joshua Vagnoman, HSV
Vad händer då här?  Jo, tydligen har VfB lagt ett bud som snuddar kring det som HSV vill ha. Ryktesvis 8 MEURO. Det har dragits fram och tillbaka ett tag men nu verkar det vara så att Vagnoman inte tränar med HSV utan har individuell träning och skall då vara nära en flytt till VfB. Kanske kommer under de nästa dagarna. 

* Juan José Perea, PAS Giannina
Den kolombianske forwarden med ett snabbt steg och bra styrka i närkamperna sägs vara aktuell för VfB. 2,4 MEURO skall sitta på det grekiska kontot och forwarden sitter på planet till VfB. Så sägs det.
Utbildad i FC Portos ungdomsorganisation och sedan några år i Grekland. Konstantin Mavropanos startade i den klubben och kom till VfB via Arsenal. kanske?

*Alex Tibidi, på lån till SV Altach?
VfBs egna karatemästare från Frankrike, den mycket smidige och starke ynglingen Alex Tibidi, sägs vara på väg till SCR Altach i Österrike. Denna klubb i högsta serien tränas av Mirolslav Klose. 

Rykten, rykten... 

Magnus Falk2022-07-07 14:55:33
Author

Fler artiklar om Stuttgart