Träningsmatch: VfB slog Grasshoppers

Besök från Zürich i Baden-Württembergs huvudstad.
Starka och legendariska Grasshoppers dök upp på Robert-Schlienz-Stadion för att möta VfB i en träningsmatch. Arenan ligger vägg i vägg med Mercedes-Benz-Arena och är platsen där VfB II spelar sina matcher. Nu mönstrade Matarazzo ett lag med Bredlow i mål, med Daxo Zagadou från start och med Coulibaly tillbaka från start. Start även för Aidonis och Millot.

Grasshoppers huserar på plats fem i Schweiziska ligan ich gjorde mål efter tre minuter. På hörna. Men VfB var överlag det bättre laget och tog över spelet. Lilian Egloff går från klarhet till klarhet och detta kan nog bli hans genombrottsår. Dominant på mitten fram till 35ed minuten då han fick en smäll och klev av. In med en annan av de möjliga"Shooting-Stars" Ahamada. Han kvitterade strax efter och 1-1 i paus.
Matarazzo bytte in Kuol och juniorerna Laupheimer och Hoppe i andra halvleken och kunde se hur Peréa fick in segermålet efter 82a minuten. '
Tränaren var nöjd med matchen efteråt och nöjd att nyförvärvet Zagadou fick 90 minuter.