VfB krossade BFC Dynamo

På twitter gjorde fansen till Uniuon Berlin sig hörda. "krossa Churlinov  Stasi-laget", "skicka dem tillbaka till konkursen" "aldrig mer Dynamo" etc... ja, gamla ränder försvinner aldrig och även fast VfB Stuttgart inte brydde sig mycket om historien, så gjorde de vad de skulle göra för att förhindra BFC Dynamos avancemang i DFB-Pokal.
Det blev 6-0 i första omgången. Ett resultat som Björn Borg och Stefan Edberg hade varit nöjda med och som Peregrino Matarazzo var mycket nöjd med.
Med japanen Ito släpptes en ny spelare in direkt och då Anton var sjuk, så blev det en trio med Ito.Kempf-Mavropanos framför Bredlow.
Det var en skakig start dock. Det tog tid innan matchen tog form. Huvudstadslaget stod länge emot och hade till och med en riktigt bra chans efter en kvart som mycket väl hade kunnat ge en bra ledning för dem. Christian Beck skapade oreda och framför allt Kempf hade problem med positionen.
Men efter hand så lossnade det.
Hamadi Al Ghaddioui gjorde 1-0 efter bra förarbete från Ito och Sosa och när Borna Sosa fick in 2-0 före paus kändes det säkert.

Andra halvleken var en resa mot viktorian och målen kom hyfsat löpande. Beck hos motståndarna hade en nick över ribban efter fem minuter i andra, men sedan kom målen. Mavropanos nickade in 3-0, Klimowicz kom fri och gjorde 4-0.
Mohammed Sankoh kjom sedan in och gjorde 5-0 innan Churlinov styrde in Didavis passning till 6-0.

En mycket stabil insats där främst Ito, Mavropanos, insatte Didavi och Sankoh samt Borna Sosa imponerade.