Den röda bröstringen är tjock, kraftig och bultar. Något enormt. Det är länge sedan man sett något liknande i Stuttgart. Bad Cannstatt, denna bitvis sovande förort vid Neckar, lever upp på ett sätt man inte kan och när man försöker blir det fel.  "Wenn ein Porsche gegen ein Jobrad antritt....was willste erwarten."  Bra sammanfattning.

Angelo Stillers perfekta lösning på Führichs mål.
Hiroki Itos sätt att få publiken att glömma Borna Sosa med 3-0 förspelet.
Serhoiu Guirassys två mål på en minut.
Maxi Mittelstädts match och koreanen Jeongs match mot sitt gamla lag.
Florian Müller på bänken som sjönk längre och längre ned.

Eller också 5-0 till VfB mot SC Freiburg
Der kan räcka så, men inte denna dag då hela Bad Cannstatt sjunger. Inte sedan 1977/78 har något dylikt uppstått i Stuttgarr. Att VfB vinner med 5-0 och 5-0.
Men vilken match.
Det hade dock kunnat gå rätt fel från början om inte Nübel varit snabb i målet och räddat. Sedan kom målen. Först Führich och under en minut gjorde Guirassy två mål. VfB leder med 3-0 efter 20 minuter och Christian Striech undrar vad som träffat honom. Angelo Stiller var väldigt engagerad i mitten, hittade Fürich till 1-0, passade Silas som hittade Guirassy till andra och tredje var ett snyggt inlägg från Ito.
Andra halvleken var aldrig spännande. Freiburg försökte med några bollar som Nübel tog undan och VfB kunde göra 4-0 och 5-0 till publikens jubel och Freiburgs fantastiska förtret.

5-0 till VfB. Jo, det är sant.