VfB kryssade mot Köln

10 passningar.Sedan låg bollen i mål bakom Timo Horn. Det stod 26 sekunder på tavlan.
Vilken start för VfB.
Efter en lång boll från Kempf så tog Castro en lång löpning från mittlinjen, skar in till höger, vände bollen till Didavi som med ett enkelt pass in i straffområdet hittade Kalajdzic, tillbaka till Mangala som tryckte upp den i krysset bakom en maktlös Timo Horn.

Så kan man också starta en match,
Strax efter var det nära till 2-0 då Didavis frispark träffade ribban, VfB ångade på inledningsvis och Köln fick slå sig fria rejält.Det tog en kvart dock innan stabiliteten återfunnit sig och Köln kunde pusta ut. Tyvärr gjorde även VfB det och på en lång boll i straffområdet gick Sebastian Andersson omkull. Det såg enkelt ut, men nog drog Karazor honom i tröjan och straff som Andersson enkelt satte i mål. Hans andra mål i Bundesliga denna säsong.
Första halvleken var VfBs men det var svårt att ta sig igenom Kölns välpositionerade fyrbackslinje, Kalajdzic är dock en mycket bra spelare att hitta och Kölns försvarare låg tufft på honom. Trots det fick han fram bollen till Coulibaly mot slutet av halvleken och det vara bara en framstörtande Horn som avvärjde.
Om första halvleken gick till VfB, så vann Köln den andra. Sebastian Andersson och Ismail hade bra chanser, men Kobel var superstark i målet. VfB fick aldrig riktigt tag i bollen, men Endo-Castro-Didavi-Mangala centralt gjorde ett jättejobb att få undan bollarna. Den normalt så starke Silas var inte alls synlig denna dag. Kul att se Gonzales mot slutet. Den gänglige argentinaren var hyperfarlig när han väl kom in och kommer at bli en tillgång. Ett orostecken är Marc-Oliver Kempf, som fick utgå efter en halvtimme. Kaminski kom in, men det innebär att att de tre försvarare som är tanken för Matarazzo att starta med - är skadade.

1-1 mot Köln. Rättvist.