Melins fem tankar: Danny Pinter stal showen

Melins fem tankar: Danny Pinter stal showen

Colts Danny Pinter vad höjdpunkten för mig under vecka 9 i NFL. Men det fanns många andra godbitar. Häng med när jag listar dom fem bästa under veckan.

Första TD i karriären 
Danny Pinter heter centern som anmälde sig som mottagare och tog emot sin första TD i karriären.
Han blev draftade 2020 i femte rundan av Colts. 
Han spelar center. Men har händer som är mjuka som smör. Vilken mottagning han gör det var som att han inte har tränat på något annat. När Colts körde över Jets natten till fredag. Slutresultatet skrevs tillslut till 45-30 när Jets putsade till siffror i slutet. 

Titans är dom på riktigt i år?
Jag vet inte vad jag ska tycka om Titans. Dom har blandat och gett i mina ögon men ändå är dom 7-2. 
Dom slog senast Rams med övertygande 16-28. 
Rams tycker jag verkligen har spelat bra. Dom jag jag känts som att dom skulle kunna vara ett potentiellt SB lag. Då måste ju Titans också vara de.
Jaa vi får väll helt enkelt vänta i och se i februari.

Kansas City Chiefs
Jaa vart ska jag börja. Jag är allt annat än imponerande över Chiefs. Nu hade dom en jäkla tur att Rodgers inte var i spel dugligt skick. Annars hade dom inte haft mycket att säga till om. 
Nu var de tur att Butker satt sina spelar och att Crosby inte gjorde de. Crosby som har sparkat riktigt dåligt denna säsongen.

Herregud Jaguars kan vinna i USA
Men hallå vad gör Bills? 6 poäng mot ett väldigt svagt Jaguars som inte imponerar någonstans.
Där får Bills göra sin läxa inför nästa svaga motståndare. Jobbet måste fortfarande göras. Man kan inte bara ställa ut skorna på planen och tro att det ska lösa sig.

Broncos utan Von Miller
Von Miller blev klar för Rams i veckan. Ett Rams som börjar med en förlust efter Millers ankomst. Men Broncos dom vann sin match mot starka Cowboys. Broncos är 5-4 denna säsongen. Varken bu eller bä. Då får man inte heller glömma att Broncos är i en liten ombyggnad. 

Anton Melin@antonVONNmelin2021-11-09 14:14:04
Author

Fler artiklar om NFL