Beckham Jr värvad av Rams
Odell Beckham Jr har lämnat Cleveland till förmån för Los Angeles.

Beckham Jr värvad av Rams

Odell Beckham Jr blev nyligen släppt av Cleveland och är sedan några dagar tillbaka klar för Los Angeles Rams. Debuten kan mycket väl ske redan ikväll i mötet med San Francisco 49ers.

Under förra veckan meddelade Cleveland Browns att man placerat Odell Beckham Jr på waivers, Den smått ökända wide receivern plockades dock inte upp av någon annan klubb och blev helt enkelt släppt av Browns och fri att skriva nytt kontrakt med valfri organisation. Till en början pratades det om att klubbar som New Orleans Saints, Green Bay Packers, Seattle Seahawks, New England Patriots och Kansas City Chiefs låg närmast att få ihop en deal men plötsligt som en blixt från klar himmel blev det officiellt att Beckham Jr skrivt kontrakt med Los Angeles Rams.

Saftig signingbonus
Kontraktet gäller för resten av den här säsongen och kan ge Beckham Jr upp emot 4,25 miljoner dollar beroende på hur bra det går för Rams i grundserie samt i ett eventuellt slutspel. Han är åtminstone garanterad 1,25 miljoner dollar, 750,000 i grundlön och på det en rejält saftig signingbonus på 500,000. Enligt honom själv föll valet på Rams för att det kändes bra i hjärtat men troligen var det pengarna som styrde. En del experter undrade direkt hur OBJ kommer att kunna producera i konkurrens av Cooper Kupp, Robert Woods och Van Jefferson. Ironiskt nog dröjde det inte länge förräns Woods drog av korsbandet på träning och blir borta resten av säsongen vilket ger Beckham Jr en gedigen möjlighet att visa vad han kan.

Björn Bellviken2021-11-15 06:30:00
Author

Fler artiklar om NFL