Melins fem tankar: Taylor levererar MVP stats

Melins fem tankar: Taylor levererar MVP stats

Jonathan Taylor bäst i vecka 11. Men det fanns många fler godbitar.

1,2,3,4 & 5
Ja, det var så många TDs Indianapolis Colts Jonathan Taylor gjorde. Han bokstavligen dominerade i Colts överkörning av Bills. 
Taylor gjorde även 1000 Yards i samma match. Det tar inte slut där. Han var också snabbast i Colts franchise historia att nå 1000 yards. Colts vann matchen med 41-15.

Patriots nollade Falcons
Patriots har ett stort övertag mot Falcons. Sedan deras vändning i SB när Falcons ledde med 28-3. Sedan dess har Patriots totalt 79-7 mot Falcons. Patriots har förövrigt en jättefin säsong. Med 7-4, dom klev därefter förbi Bills i divisionen. 
Patriots vann denna vecka mot Falcons med 25-0.

Texans chockade hela NFL
Veckans stora skräll hittar vi i AFC South. När det var divisionsmatch mellan Texans mot Titans. Det var inte många som trodde att de skulle vara Texans som skulle komma undan med segern i behåll. Men så blev de och en övertygande seger också med 22-13. Texans är 2-8 och Titans 8-3 denna säsongen.

Green Bay förlorade igen
Packers har svajat lite på slutet efter en fenomenal inledning med sju raka segrar. Förlorade laget mot Kansas när Rodgers var borta på grund av Covid. Cheeseheads studsade tillbaka matchen efter mot ett svagt Seahawks. Sen var det dags för NFC North match. Packers mot Vikings. Packers har en betryggande ledning i divisionen men man vill alltid vinna dom division matcherna. Men Vikings var det starkare laget den gångna veckan och vann tillslut med 34-31.

Kansas starkast på Arrowhead Stadium
Det var bäddat för stormatch i Kansas när Cowboys kom på besök. Ett Cowboys som har växt in mer och mer i kostymen för riktiga utmanare i år. Då kändes en match mot ett svagt Kansas som en måstematch för att visa att de är på riktigt. Istället var de Kansas som vaknade till på riktigt. Visade ännu en gång att man ska inte räkna bort Chiefs. Som vann med 19-9. En anmärkningsvärd sak är att Cowboys lyckades bara med 3 st FG. 

Anton Melin@antonVONNmelin2021-11-24 15:20:00
Author

Fler artiklar om NFL