Bengals besegrade Raiders
Joe Burrow var stabil i sin första slutspelsmatch någonsin.

Bengals besegrade Raiders

Cincinatti Bengals och Las Vegas Raiders var först ut när slutspelet i NFL drog igång under lördagen.

Cincinatti Bengals tog sin första slutspelsseger på 31 långa år när man slog tillbaka Las Vegas Raiders i en ganska jämn kamp som slutade 26-19 till hemmalaget. Las Vegas bjöd upp till dans men när det väl kom till kritan var Derek Carr, Darren Waller och deras lagkamrater inte riktigt på samma nivå som sina motståndare. Matchen levde ända vägen fram till slutsignalen då gästerna befann sig inne i Cincinattis röda zon där man dock misslyckades med att konvertera på något av sina fyra försök. Bengals tog sedan bara ett knä och lät tiden på matchklockan rinna ut och kunde därmed avancera till nästa runda inför en jublande publik som i tre årtionden törstat efter en vinst i ett slutspel.

Burrow stabil i debuten
Två spelare i Bengals som hade alla ögon på sig på förhand var quarterback Joe Burrow och den talangfulle receivern Ja'Marr Chase då de båda gjorde sina debuter i playoff. Burrow levde upp till förväntningarna med en stabil insats och noterades för 244 kastade yards samt två TD-passningar. Han lyckades få fram bollen till sina mottagare vid flera viktiga tillfällen och han stressades inte till några avgörande misstag.

Chase hade också en lyckad afton där han på 12 passningar från Burrow fångade nio av dem för 116 yards, dock utan att göra någon touchdown. Tyler Boyd och tight enden C.J Uzamoah fångade däremot varsin TD och Evan McPherson sparkade fyra field goals.

Björn Bellviken2022-01-16 05:30:00
Author

Fler artiklar om NFL