Patriots visade ingen nåd mot Jets
New York Jets spelare jublade garanterat inte efter helgens pinsamma förlust.

Patriots visade ingen nåd mot Jets

Kansas City Chiefs fick ingenting att stämma mot Tennessee Titans, regnet förstörde festen i det annars så soliga Kalifornien och New England Patriots körde över New York Jets med stora siffror. Här följer en kort rapport från den sjunde omgången av årets säsong.


Ett rejält skadeskjutet Cleveland kunde med nöd och näppe besegra Denver Broncos tack vare en sprakande insats från running backen D'Ernest Johnson. Då både Kareem Hunt och Nick Chubb uteblev fick Johnson chansen, en chans som han förvaltade på bästa sätt med att springa för 146 yards och en touchdown. Denver har å sin sida börjat dala i tabellen då detta var lagets fjärde raka förlust.

New York Jets är även de i fritt fall och denna trend förvärrades när man under söndagen blev fullständigt överkörda av New England Patriots med de smått skrämmande siffrorna 54-13. Värst av allt var dock att lagets quarterback Zach Wilson tvingades av planen i början av den andra quartern då han åkte på en knäskada och många befarade att säsongen var över. Men efter att ha genomgått röntgen visade sig skadan inte vara allvarlig och Wilson beräknas bara missa två till tre veckors spel.

Vädergudarna var på riktigt dåligt humör när Indianapolis Colts slog tillbaka San Francisco 49ers med 30-18 samtidigt som regnet öste ner. Jimmy Garappolo hade en tuff dag på jobbet med en förlorad fumble och två kastade interceptions. Garappolos motsvarighet på den segrande sidan, närmare bestämt Carson Wentz, gjorde en starkare insats med två TD-passningar och inga turnovers. Mest tongivande för gästernas del var Jonathan Taylor och Michael Pittman Jr. Taylor med 110 yards totalt och en touchdown och Pittman Jr med fyra catches för 105 yards och en touchdown.

För övrigt stod Cincinnati Bengals för en mindre skräll när man vann mot Baltimore Ravens på bortaplan, Green Bay Packers tog sin sjätte raka seger i matchen mot Washington och Los Angeles Rams utökade också sitt record till 6-1 när man med viss möda besegrade Detroit med 28-19. Houston Texans fortsätter att agera slagpåse efter att ha fallit platt mot obesegrade Arizona Cardinals och Las Vegas Raiders verkar ha tagit Jon Grudens avgång på rätt sätt då laget gick segrande ur striden i mötet med Philadelphia Eagles.


Veckans resultat i sin helhet:
Cleveland Browns - Denver Broncos 17-14
Baltimore Ravens - Cincinnati Bengals, 17-41
Green Bay Packers - Washington Football Team 24-10
Miami Dolphins - Atlanta Falcons 28-30
New England Patriots - New York Jets 54-13
New York Giants - Carolina Panthers 25-3
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs 27-3
Las Vegas Raiders - Philadelphia Eagles 33-22
Los Angeles Rams - Detroit Lions 28-19
Arizona Cardinals - Houston Texans 31-5
Tampa Bay Buccaneers - Chicago Bears 38-3
San Francisco 49ers - Indianapolis Colts 18-30
Seattle Seahawks - New Orleans Saints   10-13

Björn Bellviken2021-10-28 21:48:00
Author

Fler artiklar om NFL