"Alexis bör spela lite annorlunda" - uttalanden efter matchen mot Danmark
"Alexis bör veta att han har lagkamrater han kan anväda sig av", sa Reinaldo Rueda efter kvällens match.

"Alexis bör spela lite annorlunda" - uttalanden efter matchen mot Danmark

Efter kvällens match mot Danmark uttalades sig flera spelare om insatsen och läget i laget. Förbundskaptenen Reinaldo Rueda passade på att poängtera att han tycker att Alexis Sánchez bör ändra sitt sätt att spela.

Vidal angående problemet som uppstod med Bravo:

Problemet med Claudio Bravo tillhör det förflutna, alla dörrar står öppna för alla, men det är tränarens beslut i slutändan. Jag kom hit för att ge allt och nu åker jag tillbaka till mitt klubblag.” - Arturo Vidal

“Om han (Bravo, reds. anm.) blir kallad och dyker upp så får vi ta det då, men det är inte rättvist att prata om honom nu när han inte är här. När han kommer så får vi ta tag i det. ” Arturo Vidal.


Spelare angående Chiles prestation:

Vi är glada. Det hade varit fint att vinna båda matcherna, men det här kommer att hjälpa oss massor för att många unga spelare var med. Laget byggs om och de unga visar att de håller.” - Arturo Vidal

Det är en dröm att fira 100 matcher. Landslaget är det viktigaste som spelare och jag vill fortsätta spela här länge.” - Arturo Vidal.

“Varje gång man håller nollan är känslan att man har gjort ett bra jobb. Det var en svår plan som gjorde det svårt att spela. Varje gång jag får chansen att spela kommer jag att vara redo” -  Johnny Herrera

Kylan är otrolig. Dessutom var planen i dåligt skick. Trots att det var emot oss så är känslan positiv efter den här veckan.” - Gary Medel.


Angående Roco och Maripán:

Vi kommer att vägleda de. De bidrar med mycket och vinner allt i luftrummet.” - Gary Medel.

"De såg solida ut. De behöver tid för att lära känna varandra bättre. De är lite olika i karaktärerna. De är utmärkta som spelare och lägg därtill Gonzalo (Jara), Paulo (Díaz) och Gary (Medel) som har andra egenskaper att erbjuda. Vi har nu två mittbackar för när vi möter lag som har anfallare på 195cm. " Johnny Herrera.


Reinaldo Rueda angående Alexis Sánchez insats:

Onekligen gjorde han en bra match och det är något han alltid vill göra. Han offrade sig och kanske på grund av att försöka för mycket så överarbetade han situationerna. Han är en spelare som drar till sig uppmärksamheten av motståndarna och det gör det svårare, Alexis bör veta att han har lagkamrater han kan använda sig av och ändra sitt spel lite. Han ansträngde sig enormt och han är en viktig spelare för oss” - Reinaldo Rueda.

Marcos Riverosmarcos.riverossalazar@hotmail.commarcosriveros_2018-03-27 23:58:00
Author

Fler artiklar om Chile