2018-03-27 20:00

Danmark - Chile

Startelvan inför Danmark - Chile
Det rapporteras ha varit runt 18.000 supportrar på bortasektionen senast, inte lika många räknas stötta Chile ikväll mot Danmark.

Startelvan inför Danmark - Chile

Som väntat gör Reinaldo Rueda tre byten i Chiles startelva mor Danmark.

Detta blir Ruedas andra startelva som förbundskapten över Chiles landslag:

Herrera; Diaz, Roco, Maripán, Beausejour; Hernández, Medel, Vidal; Sagal, Castillo och Sánchez. 

Rueda hade avslöjat att han anser att Medels kvalitéer kommer sig till rätta på mittfältet och således är det ingen stor överaskning att se honom spela på mittfältet idag mot Danmark. Paulo Diaz som hoppade in senast mot Sverige får chansen från start istället för Mauricio Isla och Nico Castillo får starta på toppen istället för Eduardo Vargas som ryktas vara placerad på bänken av osportsliga orsaker.


Danmarks förbundskapten, Åge Hardie, har valt att starta med följande elva:

Schmeichel; Larsen, Kjaer, Boilesen, Knudsen; Schöne, Eriksen, Delaney; Cornelius, Jörgensen, Sisto.

För oss européer innehåller Danmarks elva flera välkända namn. En startelva bestående av bland annat en föredetta Premier League-mästare i målet och en av de mest framstående offensiva mittfältarna i Christian Eriksem förväntas ställa till med mer besvär för det chilenska laget än vad Sveriges landslag lyckades med. Följer man La Liga så har det varit svårt att missa Pione Sistos framfart där och Paulo Diaz i det chilenska försvaret kan få det svettigt om vänsteryttern har en bra afton. 

Enligt rapporter undertecknad har tagit del av under dagen så har en del fans från Sverige rest till Danmark för att stötta 'La Roja' även denna match. Dock väntas atmosfären bli i närheten av lika elektrisk och passionerad som senast på Friends Arena.

Avspark är klockan 20.00. Ingen svensk TV-kanal kommer att sända matchen. 
 

Marcos Riverosmarcos.riverossalazar@hotmail.commarcosriveros_2018-03-27 19:21:00
Author

Fler artiklar om Chile