6-3 förlust i elitseriepremiären

6-3 förlust i elitseriepremiären

Bra spel och bra drag på läktaren, precis som en seriepremiär ska vara. Trots förlust så känns det ändå bra inför kommande matcher i Elitserien och det kan nog fler än bara jag hålla med om.

Det var en premiär med mersmak. Det var jämnt spel ute på isen och bra drag på läktaren från båda håll. 
Det var riktigt kul att se att så många Tillberga supportrar hade tagit sig upp till Bollnäs, trots att vi egentligen inte har några supportrar. 

Om vi ska gå tillbaka till matchen, så var det till början Tillberga som hade det mesta. Det var bortalaget som låg på för ett ledningsmål och det lönade sig. Kim Barklund blev TB:s första målskytt i årets Elitserie.
Vi hade sedan några lägen att göra 0-2, men efter många missade chanser tog Bollnäs vara på sina lägen och kvitterade till 1-1.
Bara 1 minut senare kom även 2-1 från Bollnäs sida, och det var Christian Mickelsson som svarade för hemmalagets båda mål i första halvlek. 
Ivan Lebedev hann även han skriva in sig i målprotokollet innan Roland Fager blåste av för halvtid. 2-2 och det var matchens delikatess. 

Oavgjort mot Bollnäs (som tippat sig själva som SM-final vinnare) i halvtid är visserligen väldigt bra, men med en del missade målchanser så kändes det lite surt.

Andra halvlek började även den väldigt bra och Tillberga tog ledningen med 2-3. Efter ett mål genom våra 2 ryssar. Ivan gjorde sitt andra mål för kvällen och Rinat Shamsutov assisterade. Där tog det stopp målmässigt för bortalaget. 
I 67:e minuten kvitterade Bollnäs till 3-3 och hann sedan med att göra 3 mål till innan matchens slut. 
6-3 slutade alltså matchen. Trots resultaten så visade laget att vi definitivt  kommer ta fler poäng i år än i fjol och det känns bra. 

Vi kommer tillbaka och får satsa på att ta säsongens första 2 poäng i hemmapremiären mot Vänersborg på fredag. 

Johanna Öberg2015-10-25 11:32:33
Author

Fler artiklar om Tillberga