Inför elitseriepremiären: Bollnäs-Tillberga

Inför elitseriepremiären: Bollnäs-Tillberga

Äntligen är dagen kommen. Elitseriepremiär. Vi börjar mot Bollnäs borta. En match som förväntas bli bra både på planen och utanför planen.

Det ska bli intressant att se hur laget står sig i årets Elitserie, förhoppningsvis slutar det bättre än förra året (endast 4 poäng), men hur det slutar får vi se i slutet av februari.

Tillbaka till dagens match. Då vi möter ett väldigt bra lag, Bollnäs. Med spelare som Per Hellmyrs och Daniel Berlin i spetsen. Kollar vi in de senaste 5 mötena lagen emellan har Bollnäs 3 segrar, Tillberga 1 seger och en match har slutat oavgjord. Tittar vi in resultaten i dessa matcher så har det varit jämna tillställningar med endast 1-2 måls skillnad. Med ett undantag.

Tobias "Zocke" Johnsson fick ett kort snack med tränare Oskar Robertsson inför dagens match: 

-Det ska bli kul att äntligen köra igång. Träningsmatch är träningsmatch, nu börjar vi tävla om poäng. Jag vill se att vi jobbar efter de linjer som vi pratat om, framförallt defensivt. 
Bollnäs borta är en av årets svåraste matcher. De har många duktiga spelare och en nyckel bli givetvis att försöka begränsa Hellmyrs och Berlin. 
Alla spelare är tillgängliga och vi kommer med det för dagen bästa laget. Vi har lite smågrejer som vi pratat om och som förhoppningsvis kommer göra dem fundersamma. Mer än så vill jag inte avslöja. 

Dagens laguppställning är..
MV: Rasmus Eriksson
Libero: Tobias Eriksson
Backar: Måns Engström, Nicklas Gustafsson
Halvor: Jens Blixt, Jesper Hermansson
MF: Rinat Shamsutov, Robin Andersson
FW: Kim Barklund, Jimmy Jansson, Pekka Rintala

AVB: Joel Engström, Ivan Lebedev, Martin Flodström, Jesper Flodström 

Johanna Öberg2015-10-23 15:34:03
Author

Fler artiklar om Tillberga