Inför hemmapremiären: Tillberga - IFK Vänersborg

Inför hemmapremiären: Tillberga - IFK Vänersborg

Dags för hemmapremiär. Ikväll gästas vi av IFK Vänersborg, och chans till första 2 poängaren är inte omöjlig. Vi är laddade, vi har en bra känsla i gruppen och det känns jäkligt skoj med hemmapremiär sa tränare Oskar Robertsson till VLT.

En vecka har gått sedan Elitseriepremiären och nu är det dags för hemmapremiär. Kvällens motstånd är IFK Vänersborg. 

Det är två revansch sugna lag som kommer till kvällens match. Vi förlorade som sagt mot Bollnäs med 6-3 och Vänersborg förlorade hemma mot Sandviken med 2-4 i premiär omgången. 

Förra årets möte lagen emllan som spelades i ABB-arena, var en jämn match. Tillberga hade ledningen i princip hela matchen, men Vänersborg vann ändå med 3-4 efter ett sent ledningsmål. 
Mötet nere i Vänersborg var däremot inte lika jämn. 11-0 slutade matchen och en större förklaring än så behövs inte. 

Dagens match kommer deffinitivt bli jämnare än 11-0 och har du möjlighet så ta dig gärna ner till ABB-arena för att stötta laget till säsongens första vinst. Finns det absolut inga möjligheter att ta dig ner till matchen så går den att köpa på bandypuls för 89kr. Annars följer du den som vanligt på elitrapport eller twitter: tillberga_bandy. 

I och med att Jesper Nywertz och Emil Kaup är med Katrineholm den här helgen och spelar Supercupen i Nässjö så kommer dagens lag troligtvis bli detsamma som förra veckan. 

-Vi måste komma upp i samma nivå som mot Bollnäs och försöka få dit något till mål, med tanke på att vi skapade många chanser. Vi måste komma upp i rätt nivå spelmässigt, sätta grunden i defensiven och offensiven. Det är en trygghet vi vill åt. 
Vi är laddade, vi har en bra känsla i gruppen och det känns jäkligt skoj med hemmapremiär sa tränare Oskar Robertsson till VLT. 
 

Johanna Öberg2015-10-30 14:49:29
Author

Fler artiklar om Tillberga