Inför: Tillberga-Vänersborg

Inför: Tillberga-Vänersborg

Äntligen är det dags för match igen, efter ett uppehåll på 10 dagar ställs man nu ikväll mot Vänersborg. För Tillbergas del väntar fortfarande första vinsten, så en seger ikväll skulle betyda att man fick kontakt med övriga bottenlag. Det förväntas bli en spännande match ikväll i ABB-arena, så se till att vara där.

Efter ett uppehåll på 10 dagar ställs Tillberga ikväll mot mittenlaget Vänersborg, laget placerar sig på en nionde plats i tabellen och det efter att man tagit 9 poäng. 3 oavgjorda (Villa, Vetlanda och Edsbyn) och 3 vinster (Sirius, Ljusdal och Kalix).

Lagets skyttekung är som väntat Joakim Hedqvist och hittills har han prickat in 12 mål, strax efter hittar vi IFK:s nyförvärv Mikko Lukkarila med sina 7 mål och Christoffer Fagerström med sina 6 mål.

Tillberga har som bekant endast tagit 1 poäng och det efter oavgjort borta mot Broberg. TB:s skyttekung Pekka Rintala är skadad och kommer troligtvis missa stora delar av säsongen. Vilket betyder att Tillbergas mesta målskytt hittills är Anders Östling på endast 4 mål och Robin Andersson och Jens Blixt på 3 mål vardera. Vilket innebär att våra nuvarande forwards inte gjort mer mål än så.

Tidigare säsonger lagen mötts har det blivit blandade resultat. 2010/11 slutade Tillbergas hemmamatch oavgjord medans Vänersborg vann sin hemmamatch med 5-2.
Säsongen efter vann Tillberga bortamatchen med 4-6 medans man förlorade hemmamatchen med 3-6.

Tillberga kommer att ställa upp med följande lag:
Ramsus Eriksson
Jimmy Pettersson, Måns Engström, Jesper Flodström
Anders Östling, Kim Barklund, Robin Andersson, Jens Blixt, Martin Flodström
Andreas Hammarbäck, Fredrik Rydberg

Avbytare: Emil Kaup, Rasmus Lindqvist, Niklas Engström, Mattias Rydberg

Johanna Öberg2014-12-10 17:13:35
Author

Fler artiklar om Tillberga