kvitterat efter hjälteinsats

Ett magiskt Försvarsspel och blixtrande anfall tog Saik till en 7-1 seger och lika i semifinalen.

Det blir en kort artikel i trakten av Arlanda på bussen på väg hem från bragden. Skrivet på telefon. Vilken match! Vilket försvarsspel! Vilka omställningar! Det här var nog den bästa bortamatch ett lag presterat. Hammarby hade en! målchans i första halvlek. Och den parerar vår fantastiska MålvaktsMartin. Vilken hjälte, Martin Falk for president. Saiks kontringar var glimrande och dödligt vassa. Mossans 1-0 kom när bajen pressade Gälman långt ner vid egna hörnflaggan, en flopp och Mossan var fri! Strax efter bryter Mossan och tar upp bollen i plan, lämnar till Nilsson och alla svartvita runt zinken jublar över 0-2 4-0 eller rättare sagt 0-4 i paus var mer än vi kunde drömma om. I andra gav bajen det en chans. Fullt tryck och Saik fick bara slå bort. När reduceringen kom var det aningen spänt hos Saik och hos den stora och för kvällen fantastiska Saik - klacken . Men på Saiks första riktiga målchans i andra halvlek satt 5-1 och det var Godnatt bajen och söder. Grunden till denna seger var en disciplin i defensiven som var grym, Lusen och Martin var grymma längst bak i Saik. Dennis., Linus F och Bäck slet som galärslavar på mitten och den fantastiska anfalls trion levererade. En fantastisk kväll för ALLA Saikare . Nu laddar vi gör söndag.