Ny design och fler skribenter sökes
Nytt utseende hos NIF på SF.

Ny design och fler skribenter sökes

Under den gångna vintern gick tankarna att lägga ned NIF:s sida på SF, nu när snön är borta och silly season är i full gång ser jag istället att vi ska utveckla sidan och röra oss framåt

Då skrivandet här på Svenska Fans enbart är en del av alla olika plattformar jag skriver för och på så gjorde sig bristen på tiden i vintras sig påmind. Detta resulterade i mindre antal texter och tankarna snurrande kring om det var bättre att låta sidan vila eller helt sonika försvinna från SF. Nu är känslorna ombytta, i takt med flertalet personers påverkan att ej göra verklighet av mina mörka tankar från den gångna vintern ihop med att jag ser ett unikt forum på SF som lever och blomstrar trots att klubben jag älskar och skriver om huserar i landets näst högsta division gör att jag istället vill utveckla sidan.

Det första steget var att uppdatera looken på NIF:s sida här på SF som varit densamma i 9 år (ser du inte förändringarna, tryck F5). Det andra steget är att jag nu efterlyser fler skribenter med ett brinnande intresse kring NIF och bandyn. Jag startade mitt skriveri just här på SF 2009 i en stuga uppe i Rättvik under NIF:s deltagande i en försäsongscup och texterna och dess kvalité skulle göra en anaflabetiker mörkrädd och antagligen skitnödig men man måste starta någonstans.

Dit jag vill komma är att du som skulle kunna tänka dig att haka på skriveriet här på SF inte måste vara fullkblodsproffs med tangenterna, låt glöden och intresset visa vägen så tar vi det där ifrån.

Jag ser att du som hakar på har som tidigare nämnt ett stort intresse för NIF men du får heller inte vara rädd för att med kritiska ögon skriva av dig när något inom NIF-bandyn inte riktigt lirar med de vackraste klingande noterna. Jag kommer att bistå och hjälpa dig med skrivandet, tillsammans hjälps vi åt att lyfta snacket i forumet än mer.

Maila mig på kbulten@hotmail.com vid intresse.

Vi hörs!

Christoffer Myrsäterchristoffer.darell@outlook.com2018-04-25 12:10:00
Author

Fler artiklar om Nässjö

Tippning av bandyallsvenskan: Myran vs. Svampen-Robban
Spretiga blåa tankar i midsommartid