Supercupen: Nederlag mot Kungälv och Gulsvart ute

Gulsvart förlorade mot Kungälv med 5-2. Örebros mål gjordes av Sebastian Eriksson och Daniel Rönning.

Örebro förlorade den andra matchen i Supercupen:

Den andra matchen i supercupen slutade tyvärr med förlust även den och i dagens match var det IFK Kungälv som blev för svåra. 0-0 i halvtid var relativt logiskt då båda lagen försvarade sig riktigt bra och för ÖSK:s del var det den bästa halvleken hittills i år. ÖSK hade chansen att ta ledning flera gånger men bolluslingen ville inte in. Man noterar att halvleken bestod av en straffmiss och flera heta chanser inklusive ett bortdömt mål av Nico Nevalainen för offside. Nico hade också en riktigt bra chans men bollen smet förbi klubbladet försmädligt. Även Kungälv hade chanser men [(…)] hemmalaget hade de vassaste. Dessutom hade båda lagen varsin klingande stolpträff så det hände en del i första halvlek minsann (Eriksson, www.oskbandy.se).

I den andra halvleken satte Kungälv fart:

… målen trillade in ganska tidigt efter paus med Ted Skoglunds 0-1 efter bara knappa två minuter därefter gör Kungälv 0-2 på straff då Otso Tulomäki syndat. I 72:a matchminuten fick ÖSK en straff som upprörde gästerna men Sebastian Eriksson förvaltade ansvaret på bästa sätt (1-2). Har ÖSK hittat en straffskytt här? Kungälv utökade ledningen till både till 1-3 och 1-4 innan Daniel Rönning kunde göra 2-4 i 90:e matchminuten. Gästerna var dock inte nöjda och gör 2-5 på övertid (Eriksson).