Lagbanner
Old Trafford, 2021-09-25 13:30

Manchester U - Aston Villa

En teaterföreställning är att vänta
En inte helt ovanlig syn, nu får vi hoppas på att Mike Dean inte går på när svanen dyker och Strömberg skriker att det är kontakt. Det är kontakt i fotboll, inte i golf och andra sporter. Undrar när "experterna" ska anamma det?

En teaterföreställning är att vänta

...och vi väntar bara på de 21 spelarna och primadonnan att göra entrë

Genom Premier Leagues historia så har det funnits lättare arenor att åka till än Old Trafford. Det finns inget lag i Premier Leagues historia som har fått så mycket stryk av ett annat som vi har fått av United.  På förhand så känns inte denna lördag som så mycket lättare, men slagna på förhand? Absolut inte. Om inte mitt minne sviker mig oerhört mycket så var vi oerhört nära poäng på nyårsdagen vid vårt förra besök, men något säger mig att de flesta var övertygad om att det fanns en viss Alex i närheten av VAR rummet. Vet ej om minnet sviker mig, men ni kmomer säkerligen ihåg om jag har rätt eller fel. 

Nu 2021 kommer vi från en mycket bra cupmatch mot juniorerna i Chelsea, där vi luftade stora delar av laget. Av backlinjens majestätiska linje så kommer vi att få se Cash och Young från start. Tyvärr får inte Tuanzebe spela och Targett kommer att bomma matchen på grund av skada. Men Mings, Konsa och nu även Hause kommer att dyka upp i mittförsvaret. Ett försvar som nu på slutet har bestått av 3 eller 5 spelare, i stället för den raka 4 backslinjen som vi körde med förut. Många var gansska övertygade om att Dean Smith inte hade dessa förändingar i sig. Men ett stort cred för xxx gången till Dean Smith som gång efter gång visar fingertoppkänsla samt att han verkar vara prestigelös i ex. ändringar. Bakom dessa 5 herrar har vi självklart Martinez. 
På mittfältet är det svårare att sia, men att McGinn är fri från huvudvärken gör att han tillsammans med Ramsey är givna. Vem som kommer att göra dom sällskap där är varken Ings eller Watkins, för de kommer att kampera ihop längst upp. Känslan är att bara Watkins får lite medrull så kan denna duo gå hur bra som helst. I Buendia finns det hur mycket talang och boll i som bara den, men eftersom han spelade hela matchen sist så kommer Luiz att ta den sista platsen. 
På bänken kommer de som är friska att vara.... tyvärr inte Sanson, Bailey, Trezegue, Davis.. Men förhoppningsvis kommer Archer och någon av bröderna Chukwuemeka att få plats. Ni som såg matchen mot Chelsea måste ha blivit imponerade av Archer. Självklart har vi Buendia, Traore och El Ghazi där också. 

Vilka möter vi då?? Ett lag som säger att det är bara det andra laget i staden som värvar, men nog värvar väl även de röda lite?? Det har visst kommit in en ny mittback som petar VNL och även en portugis som har haft en helt ok start på denna andra sejour i laget. Tyvärr (?) har undertecknad oerhört svårt för denna person både för hans sätt vid sidan av planen och även på planen. Speciellt när han faller lättare än vad både A.Young och Grealish tillsammans har gjort tillsammans. NÅGONSIN. Till helgens tidiga drabbning så kommer även Cavani tillbaka. Jag har inte sett så mycket av United i år så att jag kan bua, eller bäa över deras spel, men både spelet i ligan och i Champions League har inte bedömts som bedårande. Har vi endast halva av den spirit vi hade sist mot Everton så kan det räcka oerhört långt, då den glädjen i gruppen var fantastisk att se. Hoppas det inte bara visas när vi får se drömmål från Cash, för då kanske det dröjer en stund.till....

På förhand är jag nöjd med 1 poäng så jag kör på det och resultatet blir 2-2 där United får 2 straffar och kräver även en tredje, medans våra mål står Watkins och Luiz för. 

R.rooster2021-09-24 23:24:54

Fler artiklar om Aston Villa

Matchrapport Ipswich - Aston Villa