Lagbanner
Villa Park, 2021-04-04 17:30

Aston Villa - Fulham

Inför Aston Villa - Fulham

Inför Aston Villa - Fulham

Idag på påskdagen hälsar vi Fulham varmt välkomna till Villa Park! Så roligt att det är dags för match igen. Landslagsuppehåll och tid för reflektioner och lite extra återhämtning för spelare som känt av skador…

Fulham
Fulham inledde säsongen svagt rent resultatmässigt. Spelet var stundtals bra men siffrorna visade på annat. Efter nyåret har de dock dragit in flera poäng och är nu endast två poäng efter Newcastle som ligger strax ovanför strecket…. Ett lag på uppgång som helt klart har sina kvalitéer!
Den forna mittspelaren Scott Parker som representerat hela fem londonklubbar som aktiv har således gjort ett bra jobb med sitt Fulham. Bland spelarna hittar vi den danske backen Joachim Andersen. Bästa målskytt såhär långt är Bobby Reid som lyckats sätta fem baljor. På topp hittar vi Josh Maja som många känner igen från serien Sunderland Til I Die.

Aston Villa
Säga vad man vill men ett Villa utan Jack är inte lika roligt och givande att titta på! Nu verkar det dock som om han är tillbaks och har deltagit på träning i nån vecka. Hoppas verkligen att han fått den vila och rehabilitering som behövdes. Under tiden har Villa Sweden jagat land och rike runt för att få tag på Oppigårds APA som fått just namnet Jack! En go öl att rekommendera! Om vi tittar vidare i truppen så bör vi nämna att vår anfallsspelare Wesley sakta men säkert kommit tillbaka i träning och även spel med vårt U21-lag efter drygt ett år med skadeproblem. Tyvärr skadade han sig på nytt under senaste matchen och frågan är nu om han kommer att komma tillbaka och ta en startplats i A-truppen… Vidare har vi bästa Konsa!!! som i veckan skrivit på nytt kontrakt, vilket känns så viktigt och glädjande. En riktigt bra stomme i ett lagbygge för framtiden. Sen har vi ju Watkins som fick göra sin debut i det engelska landslaget. Det gjorde han med bravur och mål blev det också. Sedan har vi även Mings och McGinn med flera som representerat sina länder under den gånga veckan. Kul att vi har så många spelare som tar plats i landslagen.

De senaste matcherna har inte bjudit på någon större underhållning, vi har fått med oss några poäng men spelet har varit ganska uddlöst. Vi har saknat vår lagkapten som styr spelet och kan göra det där lilla extra. Vi har stora förhoppningar att vi kommer att få se en roligare fotboll med Grealish tillbaka på plan.

Vi tror att Smith ställer upp med följande lag i kvällens drabbning som startar 17.30:

Martinez
Cash Konsa Mings Targett
Luiz McGinn Barkley
Grealish Traore
Watkins
Vi hoppas och tror att Villa vinner med 2 – 0.

Vid pennan
//Mattias & Catrin
 

Catrin & Mattias2021-04-04 11:06:05
Author

Fler artiklar om Aston Villa

Matchrapport Ipswich - Aston Villa