Så är det åter dags för hemmamatch på Villa Park, denna gång mot det mycket formstarka Watford. Det är läge för oss att bryta deras fina uppåttrend.

Watford

Watford är i nuläget i grym form med 13 inspelade poäng under deras senast 6 matcher. Tränarbytet till Nigel Pearson har verkligen givit effekt och fått laget att spela mycket mer effektivt och med stort hjärta efter en minst sagt dålig inledning av PL.

Villa

Villa blandar och ger… En katastrofmatch mot Watford i förra mötet har följts av en grym första halvlek mot Burnley och en försvarsmässigt bra match mot Leicester. För att sedan totalt falla ihop i matchen mot Manchester City. Dock tar vi med oss den fina andra halvleken senast mot Brighton där Jack gör ännu ett underbart mål, den matchen borde vi vunnit! Med detta i ryggen tar vi oss idag an Watford.
Pepe Reina har kommit in och ersatt Heaton, vi tror att det kommer bli riktigt bra med Reina mellan stolparna. Även om Örjan också hade klarat av det bra så betyder Reina ändå rutin och stor pondus. På anfallsfronten är det värre. Igår kväll signade vi dock anfallaren Mbwana Samatta från Tanzania. Han kommer troligtvis inte dyka upp på plan förrän i nästa möte mot Leicester i cupen. Frågan är om det räcker med en forward eller om vi behöver få in minst en till?! El Ghazi får vikariera på topp och så länge Jack är i målform så får vi väl hoppas att det löser sig ändå. Vi tror att Dean fortsätter med en trebackslinje med hjälp av två wingbacks. Det har fungerat ganska bra om man bortser från Citymatchen. På mittfältet roteras det rejält så det är svårt att förutse vilka som startar medans vi ändå är ganska säkra på att återse Trez, Jack och El Ghazi där fram. Ett trevligt resultat vore vinst med 2 – 0 så Pepe får hålla sin första Villanolla. Jack och El Ghazi gör målen.