Lagbanner
Inför Burton Albion-Aston Villa
Gärna lite kramar för att fira mål och vinst imorgon.

Inför Burton Albion-Aston Villa

Vinnarna av den första upplagan, Aston Villa, går in i tävlingen i den andra omgången och det är till Pirelli Stadium kosan styrs.

Under en medlemsresa härförleden besökte vi bryggeriet Purity Brewing en bit utanför Birmingham. Ett väldigt intressant besök och en sak som har etsat sig fast hos mig var att det perfekta vattnet för ölbryggning kom från floden Trent och då speciellt från staden Burton. Inte undra på då att ortens fotbollslag kallas The Brewers.

Den i år 70-åriga klubben, i sammanhanget en fjunig yngling, återfinns i League One och ett möte med ett Premier League-lag torde vara tändvätska nog för att ge allt. Ligapremiären slutade i moll i en match där Fleetwood Town visade sig starkast.

Aston Villa har i sina två senaste matcher slagit både Arsenal och Manchester United men tävling är tävling. Nya spelare in är högerbacken/mittfätaren Matty Cash från Nottingham Forest och anfallaren/yttern Ollie Watkins från Brentford. Båda spelade mot United och Watkins öppnade sitt målkonto på direkten. I övrigt ryktas det om ett antal spelare och det blir spännande att se vad som händer den närmaste dagarna.

Både högerbacken Kaine Kessler och den mycket lovande mittfältaren Jacob Ramsey ställdes över i dagens U23-match och mycket talar för att de på något sätt kommer att vara involverade i cupmatchen. Laget i övrigt tror jag kan bli tämligen starkt även om det lär luftas en del med tanke på den stundande premiären mot Blades.

Pär "Coreopsis" Johansson2020-09-14 21:59:14
Author

Fler artiklar om Aston Villa

Matchrapport Ipswich - Aston Villa