Lagbanner
2020-01-08 21:00

Leicester - Aston Villa

Inför Leicester City - Aston Villa
Ska Engels spela som ett lejon eller göra Villa en Björn-tjänst imorgon?

Inför Leicester City - Aston Villa

FA-cupen är ett minne blott men i Ligacupen är Aston Villa framme i semifinal i vilken vi ställs inför en grannlaga uppgift i form av ett dubbelmöte mot Leicester City. Vi börjar borta på King Power Stadium imorgon onsdag.

Aston Villas form under säsongen är tämligen modest men vi har gått som tåget i Carabao Cup och nu är det dags att bekänna färg när färden går till Richard III:s begravningsstad. Den siste kungen av York-släkten kommer nog inte att spöka från parkeringen eftersom hans viloplats numera är Leicester Cathedral men det vill nog ändå till stordåd om grabbarna från Shakespeare-land ska kunna störa Richard som poeten har gjort...

En tuff match blir det nog ändå mot Brendan Rodgers rävar och detta av flera skäl: Leicester är ett formstarkt lag och de har ingen realistisk chans att vinna ligan längre samtidigt som de har ett fast grepp om en Champions League och kan därför, precis som tidigare, ställa upp med ett riktigt starkt lag. Dessutom har Aston Villa flera skador och en bottenstrid att ta hänsyn till när matchtruppen fastställs.

Matchen sänds på Eurosport med start klockan 21.00 svensk tid.

 

Pär "Coreopsis" Johansson2020-01-07 18:35:00
Author

Fler artiklar om Aston Villa

Matchrapport Ipswich - Aston Villa