Lagbanner

Ring så spelar vi!

Idag springer vi hem tre poäng! Eller så ringer vi hem en summa till Läkare utan gränser. Läs den lilla lördagsstoryn som helt plötsligt dök upp!


Ring så spelar vi!
I potten ligger tre derbypoäng?

Lördagsmorgonen började med att jag körde dottern till samlingen för hennes deltagande på en fotbollscup i Ulricehamn. Herrejösses vilket kackel det var redan vid 07.00, stackars dessa ledare som ska hålla ordning på ett tjog 12-åringar med övernattning…

Någon timma senare satte jag mig vad datorn och loggade in på FB. Där, i vår privata grupp som heter “Aston Villa Supporter Club Sweden” (1300 personer är med), postade en person vid namn Erik ett inlägg som undrade vem mannen från Sundsvall var? Han som ringde till “Ring så spelar vi” och sade att han höll på Giffarna och Aston Villa…

Då drog diskussionen igång.
“Är han medlem i Villa Sweden? “
“Är inte det programmet för äldre? “
“Villa-fans är för evigt unga”
“Jag höll på att ramla av stolen när jag hörde det!”
“Hans hälsning var bästa någonsin, har följt programmet sedan barnsben, hatten av”
“Mycket sympatisk, han gav presentkortet till Läkare utan gränser”
"Han finns på Svenska Fans-forumet"

Så var tongångarna och vi lyckades till slut precisera vår man och han heter Magnus Hagman och är från Sundsvall. Är du, Magnus, inte med i Villa Sweden än, så bli det, det är min starka rekommendation!

Du är nu en ambassadör för Aston Villa i Sverige, så om inte Villa Sweden ger dig ett gratis medlemsskap denna säsong, så pröjsar jag.

Hör av dig till mig eller Villa Sweden!

Vilken låt Magnus valde?
Jag var tvungen att lyssna tillbaka på SR P4 och hörde samtalet.
Han berättade att han hade två lag, GIF Sundsvall och Aston Villa och att han ska bänka sig i eftermiddag på matchen. Men det var en del ishockey i familjen förstod vi.

“Hade jag fått bestämma hade barnen spelat fotboll, men de ville spela hockey” sa Magnus.

Frågan klarade han galant trots att han hänvisade till att “snälla, jag har text-TV-appen, jag kan ju inget om ny teknik”
Vilken härlig lördag för Magnus och oss alla!

Rod Stewart valde han. Have I told you lately!

Benny Johansson2021-10-16 11:44:36
Author

Fler artiklar om Aston Villa

Matchrapport Ipswich - Aston Villa