Lagbanner
Villa Park, 2023-03-04 16:00

Aston Villa - Crystal Palace

Vad ska man säga inför denna match?
Watkins kommer att fortsätta sin Eriksgata mot Palace

Vad ska man säga inför denna match?

Ja...

....ja.... Vad gör man? Man kan skriva lite om att Martinez är den världsstjärna han ska vara och att försvaret stämde bra senast. Man kan också håna vissa som tycker att Watkins är för svag för att spela i Villa. Jäklar vad fel ni har. Vi kan diskutera till oändlighet om Buendia är den perfekta avbytaren, eller om han ska spela från start (självklart ska han spela från start). Diskussioner om att det var bra att förlänga med Mings kan vi också göra i all oändlighet. Tycker och tror att han tillsammans med Carlos kommer att bli ett perfekt lås. 

Till denna match vet vi att Coutinho inte är med, det står klart redan innan (synd då han börjat visa bättre fötter än tidigare). 
Vad vet vi mer? Troligen vet ingen vilka ytterbackar vi kommer att spela med. Young?/Cash?, Moreno?/Digne?. Det känns lite underligt att Emery väljer att ta in Moreno och inte spela honom kontinuerligt. Är han tänkt som sparring för Digne och som bra spelare under Dignes skadeperioder? I så fall hade absolut Augustinson fyllt den luckan bra anser jag...

Jaha... Var detta allt? Frågar mina kompisar som jag delar bägare nr 2 med. Vad ska jag skriva om Palace? 
- Skriv om Brolin. 
- Skriv om Lombardo..
- Visst är Viera tränare? Skriv om hans dråpförsök med och mot Keane...

Nej det håller inte säger jag.. och funderar en stund till. Jag kommer då på att jag hade en bekant förut som jag spelade golf med. En man med indiskt ursprung, bott i London i många år och dessutom stammis på Selhurst Park. 

Självklart är han mannen som jag kontaktar och stämmer av lite. 

Jag frågar lite om hur han ser på säsongen som har varit och hans tycker att säsongen har varit bra trots de sista matchernas förluster. Så länge dom inte förlorar mot lag som är lägre i tabellen, så är det klart godkänt. 

Anledningen att det går bra nu är att Viera har laget mycket mer organiserat än förut och laget är mycket bättre att hålla i bollen. Det som saknas är en kontinuerlig målskytt för att det ska gå till nästa nivå. Just nu har inte klubben de pengarna som en anfallare av den kalibern kostar så det gäller att ta små steg framåt för en mindre klubb. 

Palace har 6 matcher i april mot lag som ligger lägre än dom i tabellen och då kommer det att avgöras hur säsongen kommer att summeras. 

I dagens match så är Palace mer än nöjda med en poäng då han ser en klar förbättring hos Villa efter Emerys övertagande och han summerar att Villa säkerligen kommer att parkera i mitten i år för att nästa år utmana på allvar mot topp 6. 

Tusen tack till dig Jaz, men jag tror att ni får åka hem tomhänta. 
Watkins glöder och vi vinner med 2-0



TV: Watkins visade vägen när Aston Villa besegrade Everton på Goodison Park

rooster2023-03-04 09:30:00
Author

Fler artiklar om Aston Villa

Matchrapport Ipswich - Aston Villa