Lagbanner
Villa Park, 2021-05-13 19:00

Aston Villa - Everton

Vilka ingredienser behöver vi för att få 3 poäng?
Aktuell för truppen denna gång. Kommer det att lyfta Villa?

Vilka ingredienser behöver vi för att få 3 poäng?

Det finns ett par nycklar till att få 3 poäng och de skiljer sig markant från varandra.

Kommer motivation att slå klass? Everton har faktiskt i skrivande stund mer att spela för och tåget över nationsgränsen och in i EU och Europa har inte stängts ännu för dom. De har fortfarande chansen att nå en Europacupplats. Den chansen har försvunnit för Villa och i ärlighetens namn så försvann de väl i samma sekund som Jack försvann från startelvan? 

En match som inte gäller speciellt mycket...så ska vi göra en Ole Gunnar? Byta ut 10 spelare?
Vore det smart/bra att byta ut Martinez mot Heaton? Självklart inte.

Läge att byta ut någon av ytterbackarna? Cash och Targett måste ses som några av de största !!!!! som finns i Villas lag denna säsong. Cash, från Robin Hoods land, visar direkt att han är med i Premier League för att stanna på en hög nivå..och vad ska man då säga om Targett? VIlken utveckling!!! Vilken säsong!! FANTASTISKT bra. 
Byta ut Mings/Konsa mot House och Engels?? Sämre skämt än att säga "Akta nymålat". 

På mittfältet roterar vi ändå ganska friskt och där kan jag inte sia alls om vilka som är hetast inför matchen. En god tanke är säkerligen att Barkley vill visa vad han gör i Villa under denna säsong. 

Framåt går vi en ny erfarenhet till mötes då evighetsmaskinen Watkins får vila på grund av två skumma gula kort. Känns väl som om det är Davis tur, både för att han gjort bra inhopp och med Wesleys skadehistorik. 

Vad tror vi då om matchen? Tror att Villa på något sätt kommer att vinna matchen ganska klart då all press är på att Everton måste leverera och det har dom "tyvärr"  inte gjort nu när det har behövts som allra mest. (Tippade själv dom topp 4 i Premier League, så bye bye till dom pengarna).

Hur ska vi då göra för att ta 3 poäng? Hög press? Låta Everton ha taktpinnen och ligga rätt i positionerna? Vi ska absolut inte överge det spel som vi så framgångsrikt anammat i 34 omgångar. Men jag tror de ingredienserna som vi behöver är.

2 dl grädde, 2 dl socker. 2 dl ljus sirap, 2 tsk vaniljsocker


Tipset blir 4-1 och El Ghazi gör otroligt nog 3 mål

R.rooster2021-05-12 22:26:46
Author

Fler artiklar om Aston Villa

Matchrapport Ipswich - Aston Villa